13 Αλήθειες για τις Γυναίκες που Ελάχιστοι Γνωρίζουν. Αυτή με την Ωριμότητα Πρέπει να το Διαβάσουν οι Άντρες!
Www.true.gr

13 Αλήθειες για τις Γυναίκες που Ελάχιστοι Γνωρίζουν. Αυτή με την Ωριμότητα Πρέπει να το Διαβάσουν οι Άντρες!

Όλα αυτά τα βιβλία που γράφτηκαν για να καταλάβουμε τις γυναίκες δεν λένε τίποτα για τις βιολογικές και κοινωνικές αλήθειες γύρω από το γυναικείο φύλο.

Για παράδειγμα, γιατί ζουν 2-10 χρόνια περισσότερο από τους άντρες; Γι’αυτό σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε αυτές τις απίστευτες και αμφιλεγόμενες αλήθειες για τις γυναίκες:

13. Οι γυναίκες βλέπουν περισσότερα χρώματα.

Οι γυναίκες βλέπουν περίπου 20% περισσότερες διαφορές σε χρώματα και σχήματα.

12. Το γυναικείο σώμα έχει μικρότερη αντοχή στο αλκοόλ.

Το αλκοόλ είναι πιο επικίνδυνο για τις γυναίκες καθώς είναι πιο πιθανό να πάθουν ασθένειες όπως ηπατίτιδα και να πεθάνουν από κίρρωση. Είναι επίσης πιο πιθανό να πάθουν εγκεφαλικές βλάβες από το αλκοόλ.

11. Η ωριμότητα είναι ελκυστική.

Έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες είναι πιο ελκυστικές όταν είναι περισσότερο γόνιμες. Οπότε όσες έχουν θηλυκό σώμα ή δεν χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά είναι πιο ελκυστικές στους άντρες.

10. Η μέση γυναίκα θα φάει 1.8 κιλά κραγιόν στην ζωή της.

Αυτό μεταφράζεται σε 533.76 κραγιόν. Φυσικά, για μερικές γυναίκες αυτός ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος, οπότε γι’αυτό μιλάμε για μέσο όρο.

9. Δεν θέλουν να παίρνουν ρίσκα.Κάποιοι λένε πως είναι ο τρόπος της εξέλιξης να φροντίζουν την «φυλή».

8. Πιθανώς να κάνουν χοντρούς τους άντρες τους.

Η φροντίδα τους πολλές φορές έχει αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, υπάρχει και η υποσυνείδητη πρόθεση να τους κάνουν λιγότερο ελκυστικούς για τις άλλες γυναίκες.

7. Το στυλ πάνω από την άνεση.

Η κοινωνία και τα media πιέζουν για αιώνες τις γυναίκες να συνεχίζουν διάφορες συμπεριφορές και το αποτέλεσμα είναι οι περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν το στυλ αντί για την άνεση.

6. Καλύτερη αίσθηση της οσμής.

Αυτό βοηθούσε από τα αρχαία χρόνια τις γυναίκες να επιλέγουν τις κατάλληλες τροφές για την οικογένεια.

5. Τα εγκεφαλικά κύτταρα είναι πιο πυκνά στους εγκεφάλους των γυναικών.Κατά μέσο όρο, ο γυναικείος εγκέφαλος είναι 9% μικρότερος από τον αντρικό. Αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις λειτουργίες του επειδή είναι πιο συμπιεσμένος.

4. Είναι αφανείς ήρωες εφευρέσεων.

Η Mary Anderson εφηύρε τους υαλοκαθαριστήρες το 1903. Επίσης, γυναίκες έχουν εφεύρει: πάνες, χαρτοσακούλες, μη ανακλαστικά γυαλιά, το δοχείο απορριμάτων που ανοίγει με το πόδι, το πλυντήριο πιάτων και πολλές άλλες εφευρέσεις.

3. Τα τακούνια ήταν για τους άντρες.

Το 1600, οι γυναίκες άρχισαν να μιμούνται τους άντρες που φορούσαν τακούνια.

2. Ανάγνωση προσώπων.

Οι γυναίκες πάντα ήταν καλύτερες στο να διαβάζουν πρόσωπα, χειρονομίες και τον τόνο της φωνής, που τις κάνει καλύτερους ομιλητές και κοινωνικούς ηγέτες.

1. Μακροζωία!

Κατά μέσο όρο οι γυναίκες ζουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια περισσότερο από τους άντρες. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες αλλά και τους θηλυκούς ουρακοτάγκους και χιμπατζήδες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr