13 Άτομα που έγραψαν τις Χειρότερες Κριτικές για τις Online Αγορές τους. Με τον 6ο θα Κλάψετε και θα Γελάσετε Μαζί.
Www.true.gr

13 Άτομα που έγραψαν τις Χειρότερες Κριτικές για τις Online Αγορές τους. Με τον 6ο θα Κλάψετε και θα Γελάσετε Μαζί.

Όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι από το διαδίκτυο συνήθως διαβάζουμε προσεκτικά τις αξιολογήσεις και ευχαριστούμε όσους άφησαν λεπτομερή σχόλια για ένα προϊόν.

Αλλά μερικές φορές είναι τόσο καλογραμμένα που είναι λες και τα έγραψαν επαγγελματίες. Αυτοί οι τύποι είναι τόσο καλοί στο να γράφουν κριτικές που δεν έχει τελικά σημασία ποιο είναι το προϊόν.

Παρακάτω σας δίνουμε την ευκαιρία να δείτε τέτοια αριστουργήματα.

Απολαύστε τα!

1. Πήραμε αυτή την μπάλα στην παραλία και μετά από δύο ώρες που την φουσκώναμε, παίξαμε για 10 λεπτά. Τότε ήταν που την πήρε ο άνεμος και την έστειλε μέσα στην θάλασσα.

Κατέστρεψε τα πάντα στο διάβα της. Τα παιδιά ούρλιαζαν τρομοκρατημένα καθώς έβλεπαν την τεράστια μπάλα να τους πλησιάζει και να γκρεμίζει τα κάστρα τους. Άντρες προσπαθούσαν να σώσουν τις οικογένειές τους. Όσο πιο πολύ τρέχαμε για να την φτάσουμε, τόσο πιο πολύ απομακρυνόταν.

Φήμες λένε πως ακόμα καταδιώκει αθώες οικογένειες σε παραλίες της Φλόριντα. Εμείς την χάσαμε στην Νότια Καρολίνα άρα τουλάχιστον είναι αρκετά ανθεκτική.

2. Μειονεκτήματα:

Το κονιάκ έχει γίνει ακόμα καλύτερο τώρα. Το σαλάμι είναι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες, όπως και το λεμόνι. Είναι πολύ γευστικό, θα πάω να πάρω λίγο ακόμα.

Μειονεκτήματα:

Μπορείς να γίνεις αλκοολικός. Δύσκολο να πλυθεί.
3. Δεν μένω στην Ταϊλάνδη αλλά η Susy τελικά αποδείχτηκε άντρας.

4. Υπήρχε φωτιά στην πολυκατοικία. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι.

5. Είναι λίγο μικρό…

6.Ερώτηση: Θα χωρέσει ένα μπουκάλι μπύρας;

Απάντηση: Δεν ξέρω για μπύρα, αλλά 2 μπουκάλια σαμπάνια σίγουρα!

7. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να σκοτώσεις το παρελθόν. Αλλά επειδή το έπαιζα και δεν πήγαινα στο κολέγιο, κατέληξα να σκοτώνω και το μέλλον μου! Συνδυασμός!

8. Μου ήρθαν γρήγορα. Πήρα το πακέτο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως το χαρτί περιτυλίγματος με φυσαλίδες δεν σπάει καλά. Πίστευα ότι θα διασκέδαζα περισσότερο μαζί του.


9. Είναι αδύνατο να το ανοίξεις και να το κλείσεις. Πρέπει να το δημιούργησε ο ίδιος ο διάβολος. Αν δω ποτέ τον βασιλιά Αρθούρο με το σπαθί του, θα του το δώσω να δω αν θα τα καταφέρει εκείνος.

10. Πολύ καλή. Περπατούσα γρήγορα. Τώρα φοβάμαι πως η γάτα μου θα με στραγγαλίσει στον ύπνο μου. Δεν φαίνεται να του αρέσει αυτή η αγορά. Μάλλον προσπαθεί να μου δείξει με το βλέμμα του πως η τσάντα είναι πολύ μικρή.

11. Φαίνεται ωραίο. Βαριόμουνα να το δοκιμάσω και έτσι με βοήθησε ο άντρας μου.

12. Τέλειο για συζητήσεις με γάτα για το αν θα πρέπει να είναι στο τραπέζι της κουζίνας ή όχι. Αν έχεις και καλό στόχο, θα μπορείς να την πετύχεις και από μεγάλη απόσταση ακόμα και αν έχεις πιει κρασί.

13. Τα κρεβάτια θα πρέπει να μοιάζουν με κρεβάτια. Το παρήγγειλα αυτό όταν ήμουν μαστουρωμένος γιατί νόμιζα πως ήταν ένα τεράστιο παγωτό σάντουιτς. Αλλά δεν είναι. Είναι ένα κρεβάτι και όχι το παγωτό $150 που είχα παραγγείλει.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr