12+1 Aπόκοσμα πλάσματα που ΔΕΝ θα πιστέψεις ότι υπάρχουν αλλα όλα Ζούνε Ανάμεσα μας!
Www.true.gr

12+1 Aπόκοσμα πλάσματα που ΔΕΝ θα πιστέψεις ότι υπάρχουν αλλα όλα Ζούνε Ανάμεσα μας!

Το ζωικό βασίλειο είναι γεμάτο μαγικά πλάσματα. Επίσης, μερικές φορές στη Μητέρα Φύση αρέσει να παίζει μαζί μας, τόσο πολύ ώστε να μπορεί να παρουσιάσει κάποια παράξενα είδη που είναι δύσκολο για εμάς να πιστέψουμε πραγματικά ότι υπάρχουν.

Εμείς στο Bright Side σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα μας με 13 φανταστικά ζώα που συμβάλλουν σίγουρα στην εκπληκτική ομορφιά και ποικιλομορφία του πλανήτη μας.

 
The Angora RabbitΑυτό που φαίνεται να είναι ένα τεράστιο ζαχαρωτό είναι στην πραγματικότητα ένα κουνέλι Angora, μια εγχώρια φυλή κουνελιών γνωστή για το μακρύ λεπτό μαλλί της. Η γούνα του συνήθως αφαιρείται με διάτμηση δύο φορές το χρόνο.
The Ankole-Watusi

Το Ankole-Watusi, που συχνά ονομάζεται Ankole Longhorn, είναι μια ποικιλία βοοειδών που είναι γνωστή κυρίως για τα τεράστια κέρατα της. Ο CT Woodie, ο ταύρος που κατέχει το ρεκόρ, μπορεί να υπερηφανεύεται για τα κερατά του με περίμετρο 103,7 εκατοστά.
The Glaucus Atlanticus

Αυτό το μοναδικό πλάσμα είναι ένα θαλάσσιο σαλιγκάρι γνωστό και ως «Μπλε δράκος». Χρησιμοποιεί τον ιδιαίτερο χρωματισμό του ως καμουφλάζ καθώς επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας

.
The Golden Tortoise BeetleΑυτό το λαμπερό, μεταλλικό έντομο αποτελεί τροφή για τα φυτά του κήπου και αλλάζει το χρώμα του ανάμεσα σε χρυσό και κοκκινωπό-καφέ ανάλογα με το αν είναι σε φάση ζευγαρώματος ή αν αισθάνεται ότι απειλείται.
The Longnose Batfish

Το μακρόστενο χταπόδι χαρακτηρίζεται από ένα επίπεδο τριγωνικό σώμα και έντονα πορτοκαλο-κόκκινα χείλη.
The Pangolin


Καλυμμένο από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με ένα θωρακισμένο κέλυφος, αυτός ο μυρμιγκοφάγος μοιάζει με κωνικό πεύκο.
The Leptocephalus

Ο «Λεπόκεφαλλος» είναι η αρχέγονη μορφή χελιών. Σε αυτή τη φάση, φαίνονται διαφανείς εξαιτίας της έλλειψης οργάνων και των ζελατινωδών ουσιών στο σώμα τους.
The Piglet Squid

Ο λόγος για τον οποίο αυτό το πορτοκαλί θαλάσσιο ζώο μοιάζει να χαμογελά είναι εξαιτίας των χρωστικών κηλίδων που είναι διάσπαρτες σε όλο το δέρμα του.
The Japanese Spider Crab

Αυτό το τεράστιο θαλάσσιο καβούρι είναι γνωστό ως μεγαλύτερο μεταξύ όλων των ζωντανών αρθροπόδων ειδών με το πόδι τους να ξεπερνά τα 4,5 μέτρα.

 
The Sea Lamprey

Ένα παρασιτικό ψάρι με κυλινδρικό σώμα και στόμα χωρίς σαγόνια. Τα ενήλικα μπορούν να φτάσουν έως και 47 ίντσες (120 cm) σε μήκος και 5,1 lbs (2,3 kg) σε βάρος.
The Ocean Sunfish

Το ψάρι (ή Mola mola) του ωκεανού έχει ένα πλευρικά συμπιεσμένο σώμα και μπορεί να ζυγίζει μέχρι 1.000 κιλά. Τα Sunfish περνούν την ημέρα τους κοντά στην επιφάνεια του νερού απολαμβάνοντας τον ήλιο, από όπου έρχεται το όνομά τους.
The Umbonia Spinosa

Αυτό το περίεργο πλάσμα φέρει ένα τεράστιο κέρατο στην πλάτη του, το οποίο μπορεί να επεκταθεί για να το βοηθήσει να παγιδεύσει μια μύγα που θα βρεθεί τριγύρω του.
The Saki Monkey

Ενώ όλο το σώμα του μικρού πιθήκου είναι μαύρο, το κεφάλι του είναι καλυμμένο με χλωρή, λευκή γούνα, δίνοντάς του μια αμέσως αναγνωρίσιμη εμφάνιση.

Credit: brightside

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr