12 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι σε Γουστάρει σαν Τρελή – Εάν κάνει το 8, την έχει Πατήσει Άσχημα μαζί σου

Όταν έχουμε να κάνουμε με την τέχνη του φλέρτ και την αποκωδικοποίησή του, πρέπει να δώσετε σημασία στα μη λεκτικά σημάδια που αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις τους.
Σας αποκαλύπτουμε μερικά σημάδια της γλώσσας του σώματος, όταν μια γυναίκα φλερτάρει μαζί σας.

1. Όταν σας κοιτάζει, οι κόρες της διαστέλλονται

Η οπτική επαφή επηρεάζει την παραγωγή ωκυτοκίνης. Αυτή η ορμόνη μας βοηθά να νιώθουμε συνδεδεμένοι με ένα άτομο. Ως εκ τούτου, ασυνείδητα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε επαφή με τα άτομα με τα οποία θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά.

2. Η θέση των ποδιών της

Και αν καθίσει σταυροπόδι, προσέξτε τα πόδια της προς τα που κατευθύνονται. Αν κοιτάζουν προς την κατεύθυνσή σας, τότε, κατά πάσα πιθανότητα, της αρέσετε και θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα.

3. Προσπαθεί να σας πλησιάσει

Όταν δύο άτομα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, ο χώρος μεταξύ τους μπορεί να αποκαλύψει τα πάντα για τη σχέση τους.

4. Ισιώνει την πλάτη και δείχνει το στήθος

Για να εντυπωσιάσει και να τραβήξει την προσοχή σε σημαντικές «λεπτομέρειες», μια γυναίκα, όπως ένας άντρας, θα προσπαθήσει να ισιώσει την πλάτη της, να δείξει το στήθος της και να τραβήξει την κοιλιά της. Και, πιστέψτε μας, θα είναι γίνει αισθητή η παρουσία της.

5. Πέταγμα ενός αντίχειρα

Αυτή η χειρονομία χρησιμοποιείται συχνότερα από τους άνδρες όταν βάζουν τους αντίχειρες στις τσέπες τους ή στη μέση τους. Ωστόσο, οι γυναίκες την χρησιμοποιούν επίσης και την κάνουν πιο κομψά.


6. Αντιγράφει τη στάση ή τις χειρονομίες σας

Κοιτάξτε προσεκτικά, αν κοπέλα «καθρεφτίζει» την στάση, τις χειρονομίες, τις εκφράσεις του προσώπου ή τη συμπεριφορά σας. Για παράδειγμα, ισιώστε τα μαλλιά σας ή αγγίξτε το αυτί σας – θα κάνει το ίδιο.

Η μίμηση γίνεται ασυνείδητα. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να σας καταλάβει καλύτερα και να βρει κάτι κοινό με σας. Παρεμπιπτόντως, αυτό δεν ισχύει μόνο για το γυναικείο φύλο.

7. Κουνάει το παπούτσι στις άκρες των δακτύλων

Κουνώντας το παπούτσι στις άκρες των δαχτύλων είναι ένα σημάδι απελευθέρωσης και χαλάρωσης. Το κάνει αυτό όταν αισθάνεται άνετα, προσπαθεί να σας ευχαριστήσει ή να σας φλερτάρει.

8. Διορθώνει συχνά τα ρούχα ή τα μαλλιά της

Αν μια γυναίκα με την παρουσία σας διορθώνει συχνά τα μαλλιά, τα ρούχα ή κοσμήματα της, τότε νιώθει νευρικότητα.

Αυτές οι κινήσεις την βοηθούν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να βεβαιωθεί ότι φαίνεται ωραία. Αν δεν την ενδιαφέρετε, τότε δεν έχει νόημα να κάνει τέτοιες διορθώσεις.

9. Αγγίζει τα χείλη της

Όταν μια γυναίκα αγγίζει ή γλείφει τα χείλη της – αυτό είναι ένδειξη προφανούς ενδιαφέροντος, ακόμη και ενθουσιασμού. Αυτό είναι το σημάδι είναι τόσο κλασικό, που εμφανίζεται συχνά στον κινηματογράφο.


Αλλά να είστε προσεκτικοί: αν γλείφει τα χείλη κάθε μερικά λεπτά, τότε αυτό μπορεί να είναι μια κακή συνήθεια.

10. Κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη

Είναι σημαντικό για κάθε κοπέλα να φαίνεται τέλεια. Ειδικά όταν το άτομο που της αρέσει κάθεται μπροστά της.

Ως εκ τούτου, αν βγάζει και κοιτάζεται στον καθρέφτη κάθε 10 λεπτά, σημαίνει ότι είναι ανήσυχη και προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι φαίνεται εντάξει.

11. Παρατηρήστε πώς κρατάει τα χέρια της

Η κλειστή στάση σώματος δεν σημαίνει πάντα αποδοκιμασία και άρνηση. Ίσως η κοπέλα να νιώθει αμηχανία και δεν είναι έτοιμη να σας ανοιχτεί ακόμα. Να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι.

12. Παίζει με μια τούφα μαλλιών

Όταν μια κοπέλα ντρέπεται ή αντίθετα φλερτάρει, ακουμπά ακούσια τα μαλλιά της ή γυρνάει μια τούφα μαλλιών στο δάχτυλό της. Φυσικά, αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό για γυναίκες με μακριά μαλλιά.

 

Πηγή fanpage.gr/