12 Σοκαριστικές και Ακατάλληλες Ιαπωνικές Τηλεοπτικές Εκπομπές που Δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν.
Www.true.gr

12 Σοκαριστικές και Ακατάλληλες Ιαπωνικές Τηλεοπτικές Εκπομπές που Δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν.

Η Ιαπωνία είναι η χώρα στην οποία κανείς δεν προσπαθεί να εξηγήσει το οτιδήποτε. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον παραλογισμό. 

Αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε αρκετές Ιαπωνικές τηλεοπτικές εκπομπές για να διαλέξουμε εκείνη που μας φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

Γλυκό ή όχι; 

Οι συμμετέχοντες δοκιμάζουν όλων των ειδών τα πράγματα για να καταλάβουν αν είναι γλυκό ή όχι.

Κορίτσι εναντίον σαύρας

Μπορεί να ακούγεται χαζό πως μια σαύρα είναι τρομακτική. Εάν όμως μυρίσει ωμό κρέας, κάνει σαν τρελή. Εάν αυτό το κομμάτι κρέας είναι δεμένο στο κεφάλι σου, μάλλον δεν θα θες να μάθεις πόσο επίπονα είναι τα τσιμπήματά της. Κορίτσια βάζουν το κεφάλι τους σε ενυδρείο για να δοκιμάσουν το κουράγιο τους. Εάν το κορίτσι τραβηχτεί και βγάλει το κεφάλι της από το ενυδρείο, έχασε.

Βρες την καρέκλα

Αυτό το παιχνίδι ακούγεται εύκολο και ακίνδυνο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως ο παίχτης θα πρέπει να έχει κλειστά τα μάτια του.

Απόλαυσε το γεύμα σου!

Η ιδέα είναι απλή: δύο κορίτσια φυσάνε σε ένα σωλήνα ταυτόχρονα και κάνουν ένα έντομο να πηγαίνει από την μία άκρη στην άλλη. Όποια φυσήξει πιο δυνατά, κερδίζει.Σκάλα που γλιστράει 

Ο στόχος είναι οι παίχτες να ανεβούν σε μία σκάλα που γλιστράει και να κάνουν διάφορα πράγματα στην κορυφή. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν ρούχα. Εάν δεν καταφέρουν να κάνουν αυτό που τους πουν, επιστρέφουν στην πισίνα.

Μεγάλη πλύση

Ο παίχτης πρέπει να φάει ένα πιάτο φαγητό ενώ κάθεται μέσα σε ένα πλυντήριο ρούχων που λειτουργεί.

Γείτσες! 

Εδώ, οι παίχτες προσπαθούν να φτερνιστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Φαίνεται πως πειράζουν την μύτη τους με ένα χαρτομάντιλο.

Γλυκό δόντι

Ο παίχτης πρέπει να φάει το αντικείμενο που κρέμεται χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια του.Ισορροπία, τυρί και ένας πεινασμένος άντρας

Ένα κορίτσι γυρίζει στον αέρα ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Όταν ζαλιστεί αρκετά, πρέπει να πάρει μία κουταλιά από τυρί που βράζει και να ταΐσει τον άντρα που κάθεται στην καρέκλα.

Ανθρώπινο Μπόουλινγκ 

Οι παίχτες προσπαθούν να ρίξουν τις κορύνες με τα σώματά τους.

Ξύπνα την

Τα κορίτσια κάνουν ότι κοιμούνται και αυτοί οι τυχεροί τύποι προσπαθούν να τα ξυπνήσουν. Εάν ένα κορίτσι δείξει συναίσθημα και παραδεχτεί πως δεν κοιμάται, χάνει. Οι άντρες μπορούν να δοκιμάσουν διάφορες τακτικές όπως το να τις γαργαλίσουν, να πουν ανέκδοτα ή να βάλουν κάτι στο πρόσωπό της – αρκεί να ξυπνήσει!

Άνοιξε τα πόδια σου

Υπάρχουν δύο ομάδες με δύο κορίτσια στην κάθε ομάδα. Ένα από τα κορίτσια κάθεται στην κατασκευή που ανοίγει τα πόδια. Η άλλη γυρνάει έναν τροχό με αριθμούς για να αποφασίσει πόσο ακριβώς πρέπει να τα ανοίξει. Όποια παραιτηθεί πρώτη, έχασε.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr