Παρθένοι, πόσο καλά τους γνωρίζετε; Οι περισσότεροι θα πουν για την τακτικότητα τους, για την ευαισθησία τους αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Διότι είναι από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια και διαβάζοντας παρακάτω μπορείτε να μπείτε στην ψυχή τους.

Όταν γνωρίζουν κάποιον οι Παρθένοι είναι καχύποπτοι απέναντί τους. Δεν πρέπει να το παίρνουν προσωπικά, διότι έτσι κάνουν με όλους. Πριν εμπιστευτούν κάποιον πρέπει να βεβαιωθούν ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για αυτούς. Να διαθέτουν όλα τα κριτήρια.

Επίσης, οι Παρθένοι δεν μπορούν να πουν ψέματα. Όταν το κάνουν θα το καταλάβετε. Προσπαθούν να τα αποφύγουν. Στη σπάνια περίπτωση που θα το επιχειρήσουν, θα γίνει αντιληπτό από τον τόνο της φωνής τους που ξαφνικά αλλάζει και το βλέμμα τους και στρέφεται αλλού.

Οι Παρθένοι σκέφτονται την κάθε λέξη ή κίνηση, αναλύουν τα πάντα και προσπαθούν να προβλέψουν τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως κουράζονται ακόμα και οι ίδιοι για αυτό συχνά ζηλεύουν την ανεμελιά του Υδροχόου και την χαλαρότητα του Ζυγού.

Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ότι είναι υπερβολικά ειλικρινής. Τόσο ειλικρινής που κάποιοι θα παρεξηγήσουν τον αιχμηρό τρόπο του να κάνει κριτική ή να πει την άποψή του. Εξάλλου δεν είναι ωραίο να χαϊδεύουν τα αυτιά κανενός.

Τα ζώδια που ταιριάζει ο Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι ευαίσθητοι αλλά δεν το δείχνουν. Ο Παρθένος φαινομενικά μπορεί να δείχνει «απρόσωπος» παίρνει κατάκαρδα κάθε παρεξήγηση ή καβγά στον οποίο θα εμπλακεί. Στην αρχή δεν θα φανεί αλλά ο τρόπος που θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση στη συνέχεια, θα τον προδώσει.

Δεν αντέχει τους ανθρώπους που θέλουν να «δειχτούν» και που υποκρίνονται. Θέλει τα άτομα που τον περιβάλλουν να είναι αυθεντικά, χαμηλών τόνων και ειλικρινή. Οι άνθρωποι που έχουν την τάση να «δείχνονται», δεν έχουν καμία θέση στον κύκλο του.

Είναι τρομερά διασκεδαστικός με την κατάλληλη παρέα. Δηλαδή με τους φίλους που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα και να νιώθει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του. Το αυστηρό προσωπείο του χάνεται και υπάρχουν φορές που δεν τον αναγνωρίζεις!

Οι φίλοι του είναι λίγοι και καλοί. Οι Παρθένοι από τη φύση τους δεν είναι και το πιο κοινωνικό ζώδιο ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ επιλεκτικοί στις φιλίες τους. Αν ανήκετε στον στενό του κύκλο, σημαίνει πως σας έχει ξεχωρίσει- και δεν εύκολο, επομένως μπορείτε να το πάρετε πάνω σας.

Οι Παρθένοι θα κάνουν τα πάντα για τα άτομα που αγαπούν. Θα θυσιαστούν για τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή τους. Αλλά δεν θα το πουν και σε όλο τον κόσμο. Εν μέρει γιατί το θεωρούν υποχρέωσή τους, εν μέρει γιατί μπορεί ακόμα και να ντρέπονται να το παραδεχτούν. Γι’ αυτό αν έχετε έναν Παρθένο στη ζωή σας, να ξέρετε ότι είστε τυχεροί.

Δεν κάνουν εύκολα σχέση, αλλά όταν ερωτευτούν θα κάνουν μόνο σχέση. Δεν τους αρέσει οτιδήποτε εφήμερο γιατί είναι λάτρεις της σταθερότητας κι αυτό μπορεί να τους το προσφέρει μόνο ένας σύντροφος.

Με ποια ζώδια ταιριάζει: θα «δέσει» με τον Ζυγό ή Ταύρο με τα οποία θα μπορέσουν να βρουν τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Κρυφή τους διασκέδαση: τα ψώνια. Ο Παρθένος είναι αρκετά υλιστής και προσέχει πολύ την εμφάνισή του. Αυτός ο συνδυασμός σημαίνει ένα πράγμα: πως όταν ο Παρθένος έχει όρεξη για ψώνια, θα «ξεσηκώσει» όλα τα μαγαζιά. Βέβαια μετά θα ‘χει τύψεις για τα χρήματα που ξόδεψε, αλλά θα έχει πάντα δίπλα του ένα Ζυγό ή Ταύρο για να τον παρηγορήσει.