12 Κτηνώδη Τελετουργικά Συμμοριών ανά τον Κόσμο, που Δείχνουν Πόσοι Σκληροί είναι Κάποιοι Άνθρωποι.
Www.true.gr

12 Κτηνώδη Τελετουργικά Συμμοριών ανά τον Κόσμο, που Δείχνουν Πόσοι Σκληροί είναι Κάποιοι Άνθρωποι.

Μπορεί να φαίνεται πως το να μπεις σε μία συμμορία έχει τα καλά του. Για παράδειγμα, μπαίνεις σε μία ομάδα ανθρώπων με παρόμοιο τρόπο σκέψης, ανθρώπους που θα σε στηρίξουν στις μάχες που πρέπει να δώσεις.

Βέβαια, το να είσαι σε μία τέτοια ομάδα έχει και τα αρνητικά του. Κάποιες συμμορίες στον κόσμο έχουν τελετουργικά που είναι τόσο αηδιαστικά ή βίαια, που στην ουσία ρισκάρεις την ζωή σου για να μπεις στην ομάδα τους.

#1. Η αδελφότητα των Αρίων

Αυτή η συμμορία έχει την φήμη της πιο θανατηφόρας των φυλακών. Για να μπει κανείς, θα πρέπει να σκοτώσει τουλάχιστον δύο ανθρώπους, είτε είναι άλλοι φυλακισμένοι ή φύλακες.

#2. Hell’s Angels

Όταν θέλει να μπει κανείς στην συμμορία, τον κλωτσάνε και του ρίχνουν ούρα και κόπρανα από ζώα. Επίσης, δεν τους επιτρέπουν να αλλάξουν ρούχα για το υπόλοιπο της μέρας.

#3. MS-13

Όσοι θέλουν να μπουν, πρέπει να διαπράξουν αρκετές βίαιες πράξεις ενώ οι γυναίκες πρέπει να περάσουν από τα κρεβάτια των αντρών της οργάνωσης.

#4. Knights Templar Cartel

Η ομάδα απαγορεύει την πώληση ναρκωτικών και τις δολοφονίες. Λένε πως πιστεύουν στον σεβασμό στις γυναίκες και τα παιδιά. Ωστόσο, τα νέα μέλη πρέπει να φάνε μία παιδική καρδιά που θα βρουν από το εμπόριο οργάνων.#5. Chinese Triads

Δεν υπάρχει γυρισμός αν μπεις στην οργάνωση «the Chinese Triads.» Σαν νέο μέλος, θα πρέπει να πεις ένα ρόφημα με το αίμα των μελών της οργάνωσης. Εάν δεν το πιεις, θα σε σκοτώσουν.

#6. United Blood Nation

Άλλη μία συμμορία που που έχει να κάνει με αίμα. Τα νέα μέλη πρέπει να συλλέξουν το αίμα ενός άλλου φυλακισμένου χαράζοντας το πρόσωπό του με φαλτσέτα. Επίσης, θα πρέπει να φωνάξουν “013” πριν την επίθεση.

#7. Mac Baller Brims

Πρέπει να αποδείξεις την αξία σου κάνοντας κάποιες αποστολές – όπως το να δολοφονήσεις κάποιον.

#8. The Latin Kings

Είναι η πιο καταζητούμενη συμμορία στο Σικάγο και τα νέα μέλη της πρέπει να κάνουν πολύ άρρωστα πράγματα. Εκτός από το να πάρουν μέρος σε βίαιες πράξεις, μπορεί να χρειαστεί να κλέψουν στρατιωτικά όπλα ή ακόμα και να διαπράξουν κανιβαλισμό.

#9. Numbers GangΣτην συμμορία αυτή τους ρωτάνε μία απλή ερώτηση – τι θα έκανες αν έβρεχε και είχες μόνο μία ομπρέλα;

Η απάντηση δείχνει τι είδους άνθρωπος είναι ο καθένας και τι μύηση θα περάσει. Αν πει πως θα την μοιραστεί, τότε θα πρέπει να κάνει κάτι σχετικά με το σεξ. Αλλιώς θα πρέπει να επιτεθεί σε έναν φύλακα και να αντέξει τον ξυλοδαρμό χωρίς να βγάλει θόρυβο.

#10. Bombarding Master Handan

Τα νέα μέλη της οργάνωσης αυτής πρέπει να αντέξουν τα βεγγαλικά που τους πετάνε.

#11. Ku Klux Klan

Τα νέα μέλη της οργάνωσης πρέπει να κάψουν έναν σταυρό.

#12. Elite Boys

Τα μέλη αυτής της οργάνωσης πρέπει να φάνε ωμά ψάρια, να βιώσουν δημόσιο εξευτελισμό και να υπομένουν ενώ τους ουρούν στο στόμα.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr