12 Εκπληκτικά Χτενίσματα που θα δώσουν Όγκο ακόμα και στα ΠΙΟ λεπτά Μαλλιά. Το Τελευταίο θα σας Μαγέψει

Δημιουργήσαμε μία συλλογή με τα καλύτερα κουρέματα που βοηθούν στην βελτίωση του όγκου ειδικά για όσες έχουν κοντά μαλλιά.
Απολαύστε την!

Ευθεία, μακρυά και πολυτελή

Όσες έχουν μακρυά αλλά λεπτά μαλλιά, καλό θα ήταν να δοκιμάσουν το χτένισμα “σκάλα”. Αυτό συμπεριλαμβάνει το κόψιμο των τριχών γύρω από το πρόσωπο με έναν τρόπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίση, χρησιμοποιώντας τούφες με διαφορετικό μήκος – από το πολύ κοντό στο πιο μακρύ. Αυτό θα δώσει πολύ όγκο στην εμφάνισή σας.

Καρέ

Αυτό το κούρεμα, με όλες τις παραλλαγές του είναι μία πολύ καλή επιλογή. Μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά και με φράντζα για να ταιριάξει στο σχήμα του προσώπου σας.

Μακρύ Καρέ

Για όσες αρέσουν τα πιο μακρυά μαλλιά αλλά και το στυλ αυτό, υπάρχει μία καλή λύση: το μακρύ καρέ. Αυτό το στυλ εγγυάται να σας δώσει το στυλ και τον όγκο που θέλετε.

Κυματιστό καρέ

https://www.instagram.com/p/BEL7sD5gjCB/?utm_source=ig_embed

Μερικές χαλαρές μπούκλες δίνουν αρκετό όγκο σε ένα χτένισμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σίδερο και όρεξη.

Καρέ που είναι μακρύ στο μπροστινό μέρος

Το κλασσικό καρέ είναι λίγο αυστηρό. Έχει καθαρές γραμμές και είναι πολύ τακτοποιημένο. Αλλά σας αρέσει να πειραματίζεστε; Τα μαλλιά σας θα πάρουν πολύ όγκο εάν κόψετε αρκετά κοντά τις τρίχες από το πίσω μέρος του κεφαλιού και αφήστε πιο μακρυά τις τούφες που είναι μπροστά.

Ατημέλητο καρέ με ομοιόμορφο μήκος

Άλλος ένας τρόπος να κάνετε κάτι διαφορετικό είναι να “κόψετε τις άκρες”. Έτσι, τα μαλλιά σας θα φαίνονται ατημέλητα, κάτι που είναι πολύ στη μόδα αυτή τη στιγμή.

Ασύμμετρο καρέ

Η ασυμμετρία είναι ο καλύτερός μας φίλος όταν πρόκειται για όγκο. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε…

Άγριες Άκρες

https://www.instagram.com/p/BGNgrROpfrj/?utm_source=ig_embed

Συχνά είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε όγκο χωρίς καρφίτσες και πολύ προσπάθεια. Αλλά με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε χτένισμα: άπλα ζητήστε από τον κομμωτή σας να “αγριέψει” λίγο τις άκρες. Το κόλπο αυτό γίνεται και σε αρκετά κοντά μαλλιά.

Με διαβαθμίσεις

Έτσι, το χτένισμά σας θα φαίνεται πως έχει πολύ όγκο, ακόμα και αν έχετε πολύ λεπτή τρίχα.

Κύματα φωτός

Νεραϊδένιο στυλ

Όσοι λατρεύουν το κοντό μαλλί μπορούν να βασιστούν σ’αυτό το στυλ. Σας δίνει πολλές επιλογές όσον αφορά το μήκος των μαλλιών και το στυλ της φράντζας.

Νεραϊδένιο στυλ σε πιο μακρυά έκδοση

Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Πηγή : fumara.gr