12 Δώρα που μπορείς να αγοράσεις σήμερα και θα νομίζουν όλοι ότι τα πήρες από το μέλλον
Www.true.gr

12 Δώρα που μπορείς να αγοράσεις σήμερα και θα νομίζουν όλοι ότι τα πήρες από το μέλλον

 Είναι δύσκολο να εντυπωσιάσετε οποιονδήποτε με , tablet ή Virtual Reality πια. Πιο πρόσφατες και καλύτερες εφευρέσεις που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας κυκλοφορούν καθημερινά. Αν ψάχνετε για ένα δώρο και ακόμα δεν ξέρετε τι να αγοράσετε για τους φίλους και συγγενείς σας στα γενέθλια ή τη γιορτή τους, αυτή η συλλογή θα σας βοηθήσει να βρείτε κάτι καινοτόμο. Για παράδειγμα, μια ζυγαριά που μπορεί να υπολογίσει πόσες θερμίδες έχει κάποια συγκεκριμένη τροφή ή φωτισμός για μια τέλεια selfie.

Ταξιδέψαμε στο μέλλον για να βρούμε δώρα για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

1. Κούπα που αλλάζει τη θερμοκρασία ενός ροφήματος

Το Ember είναι μια κεραμική κούπα που έχει μεγάλο σουξέ: στην πραγματικότητα, πολλοί διάσημοι μπλόγκερ έχουν αξιολογήσει αυτή τη νέα εφεύρεση. Η κύρια διαφορά από μια κανονική κούπα είναι ότι μπορεί να διατηρήσει τη θερμοκρασία ενός ροφήματος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, χάρη σε αυτό το φλιτζάνι μπορείτε πάντα να πίνετε ζεστό τον καφέ σας το πρωί και μπορείτε ακόμη και να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας μια φοβερή εφαρμογή smartphone.

2. Δαχτυλίδι κινητού

Το Nokia Fit είναι μια συσκευή hands-free και χωρίς επαφή με τα αυτιά που βρίσκεται ακόμα στα στάδια του σχεδιασμού. Αυτό το δαχτυλίδι σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από όλη την ακτινοβολία Bluetooth γύρω από τα αυτιά σας και να δέχεστε κλήσεις τοποθετώντας το δάχτυλό σας στο αυτί σας μόνο όταν είναι απαραίτητο. Φυσικά, το δαχτυλίδι έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη δακτύλων, έτσι ο οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

3. Ολογραφική τεχνολογία

Η επαυξημένη πραγματικότητα γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη. Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα εισόδου εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασης σε ένα εικονικό πληκτρολόγιο που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε. Μπορείτε επίσης να δείτε την επαυξημένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία: για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια όπως μπιλιάρδο και να δείτε την τροχιά των μπάλων στο τραπέζι.

4. Πληκτρολόγιο λέιζερ

Τώρα, οποιοσδήποτε το θέλει αυτό μπορεί να το αγοράσει. Αυτό το πληκτρολόγιο δεν έχει κανένα πλήκτρο – η εικόνα του προβάλλεται σε ένα τραπέζι. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι το πόσο μικρό και φορητό είναι. Αυτό είναι ένα σπουδαίο δώρο για έναν ελεύθερο επαγγελματία, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι όταν χρησιμοποιείται σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε όλα τα γράμματα και τα σύμβολα.

5. Έξυπνο ξυπνητήρι
Αυτό το νέο ξυπνητήρι σας βοηθά να ξυπνήσετε εύκολα. 30 λεπτά προτού τεθεί εκτός λειτουργίας, αρχίζει να μιμείται τη φυσική εξέλιξη του φωτός της ημέρας και γίνεται όλο και πιο φωτεινό. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ξυπνητήρι μόνοι σας: μπορείτε να επιλέξετε πράγματα όπως το κελάηδισμα πουλιών ή η αγαπημένη σας μουσική. Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για ανθρώπους που αγαπούν να κοιμούνται αλλά πρέπει να σηκωθούν νωρίς.

6. Ένα δαχτυλίδι φωτός για την τέλεια selfie

Πρόκειται για ένα μικρό δαχτυλίδι φωτός που μπορείτε να τοποθετήσετε στο smartphone ή στο φορητό υπολογιστή σας. Δημιουργεί το τέλειο φως για μια selfie και αφαιρεί όλα τα ελαττώματα στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε μια καλή φωτογραφία ακόμη και όταν είναι σκοτεινά επιλέγοντας μία από τις διάφορες λειτουργίες. Αυτό είναι το μυστικό για καλές selfies!

7. Ένα ρομπότ που βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

Το «Somnox» είναι μια εφεύρεση από Ολλανδούς επιστήμονες που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της αϋπνίας. Αυτό το ρομπότ που βελτιώνει τον ύπνο σας μας θυμίζει ένα μαξιλάρι που οι άνθρωποι αγαπούν να αγκαλιάζουν ενώ κοιμούνται. Οι σχεδιαστές είναι σίγουροι ότι θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να κοιμηθούν πιο γρήγορα, καλύτερα και να ξυπνήσουν ευκολότερα. Λειτουργεί προσαρμόζοντας στην αναπνοή ενός ατόμου, τους ηρεμεί, ο ενσωματωμένος λαμπτήρας μιμείται την ανατολή του ηλίου και μπορείτε ακόμη και να ενεργοποιήσετε χαλαρωτική μουσική.

8. Κάμερα 360º για smartphones

Πρόκειται για μια φορητή και βολική κάμερα smartphone 360º. Χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό, μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε βίντεο ακόμα και υποβρύχια. Αυτή η κάμερα έχει μεγάλη ανάλυση, ώστε τα βίντεο να είναι εξαιρετικής ποιότητας. Μπορείτε επίσης να τα μεταδώσετε ή να τα μοιραστείτε με Wi-Fi.

9. Διαφανής τοστιέρα

Συχνά είναι δύσκολο να γνωρίζετε εκ των προτέρων πώς θα ψηθεί το η φέτα ψωμιού στη τοστιέρα. Αν έχετε μια διαφανή τοστιέρα όμως, μπορείτε να σταματήσετε τη διαδικασία οποιαδήποτε στιγμή θέλετε πριν να καεί. Και το διπλό γυαλί δεν θερμαίνεται, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να καείτε.

10. Ένας στυλός για να ζωγραφίζετε σχέδια στον καφέ
Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για δημιουργικούς ανθρώπους που αγαπούν το καπουτσίνο ή το latte το πρωί. Οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να σχεδιάσει οτιδήποτε θέλει στην επιφάνεια του αγαπημένου του καφέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη, μοσχοκάρυδο, κανέλα, κακάο ή άλλα μπαχαρικά. Αυτή η συσκευή είναι ασφαλής για τα παιδιά, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί τους την τέχνη του καφέ.

11. Μια λάμπα για σχέσεις μεγάλων αποστάσεων

Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για ανθρώπους που έχουν σχέση εξ αποστάσεως. Όταν ενεργοποιείτε αυτήν τη λάμπα αγγίζοντας την, το αντίστοιχο ζευγάρι της εκπέμπει το ίδιο φως ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται. Κάθε φορά που ανάβει η λυχνία, αλλάζει χρώμα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αισθανθείτε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε τόσο πολύ.

12. Μια έξυπνη ζυγαριά για τα τρόφιμα

Αυτό είναι ένα σπουδαίο και κομψό εργαλείο για ανθρώπους που προσπαθούν να παρακολουθούν τη διατροφή τους. Η ζυγαριά έχει πάνω από 2.000 είδη τροφίμων στη μνήμη της. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας γεύματα, να τα προσθέσετε στο σύστημα και ακόμα να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά συστήματα μέτρησης. Μπορείτε να μετρήσετε τα συστατικά, να παρακολουθήσετε την θερμιδική αξία και να δείτε πόσα μικροστοιχεία τρώτε.

Μπόνους: Μια LED μάσκα για το πρόσωπο και το λαιμό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις

Αυτή η μάσκα βελτιώνει το δέρμα του προσώπου χάρη στη χρήση διόδων που εκπέμπουν φως από διαφορετικά μήκη κύματος. Το κόκκινο φως διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το μπλε φως αντιμετωπίζει την ακμή. Και το βιολετί φως αντιμετωπίζει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία του δέρματος και αφαιρεί τα κηλίδες. Αυτές οι μάσκες χρησιμοποιούνται συχνά σε σαλόνια ομορφιάς, και μπορείτε να παραγγείλετε ένα όπως ακριβώς και η Jessica Alba και η Chrissy Teigen. Αλλά προσέξτε, μπορεί να είναι αρκετά ακριβό.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr