Δείτε Τι Άρωμα Φορούν οι 12 πιο Διάσημες Γυναίκες στον Κόσμο. Της Μαντόνα θα το Λατρέψετε!

Η οσμή ενός καλού αρώματος πάντα κολακεύει το στυλ μίας γυναίκας και συχνά παίζει ρόλο κλειδί στην προσωπικότητά της.

Γι’αυτό και πολλές διάσημες γυναίκες επιλέγουν πολύ προσεκτικά το άρωμά τους:

Πριγκίπισσα Diana

Η πριγκίπισσα Diana φορούσε το Quelques Fleurs by Houbigant Paris όταν παντρεύτηκε. Αυτό το άρωμα κατασκευάστηκε πρώτη φορά το 1913. Μία νέα έκδοση του Quelques Fleurs by Houbigant Paris δημιουργήθηκε το 2017. 

Marilyn Monroe

Το αγαπημένο άρωμα της Marilyn Monroe ήταν το Chanel № 5 και συχνά συσχετιζόταν με το όνομά της. Το άρωμα αυτό έχει βγει σε διαφορετικές εκδόσεις, με την τελευταία να δημιουργήθηκε το 2015.

Audrey Hepburn

Η Audrey Hepburn ήταν η μούσα του Hubert de Givenchy – του επικεφαλής του οίκου Givenchy. Το άρωμα L’Interdit είχε κατασκευαστεί ειδικά για την Audrey το 1957.

Elizabeth Taylor

Σήμερα, πολλές διάσημες έχουν τις δικές τους σειρές με αρώματα, αλλά η Taylor ήταν η πρωτοπόρος που έβγαλε το δικό της άρωμα. Η εταιρία της έβγαλε αρκετά πετυχημένα αρώματα. Το White Diamonds το είχε επιλέξει για τον εαυτό της.

Grace Kelly

Η Grace Kelly λάτρευε το Fleurissimo από τον Βρετανικό οίκο Creed. Το είχε παραγγείλει ειδικά για τον γάμο της. Ο οίκος ακόμα παράγει το θρυλικό άρωμα στην κλασσική του έκδοση.

Catherine, Δούκισσα του Cambridge

Το αγαπημένο άρωμα της Kate Middleton είναι το Illuminum.

Meghan, Δούκισσα του Sussex

Η Meghan λατρεύει πραγματικά τα αρώματα. Τα 2 αγαπημένα αρώματά της είναι το Wild Bluebell και το Wood Sage & Sea Salt από την εταιρία Jo Malone.

 Penélope Cruz

Η Penélope Cruz έχει γίνει το πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Trésor της Lancome. Είπε πως ποτέ δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς να βάλει έστω μερικές σταγόνες από το άρωμα από όταν της το έδωσαν οι γονείς για τα 13α γενέθλιά της.

Nicole Kidman

Το αγαπημένο της άρωμα είναι το Angel από την Thierry Mugler.

Cameron Diaz

Η αισιόδοξη Cameron ταιριάζει τέλεια με το άρωμά της που λέγεται Happy. Ξεκίνησε να παράγεται από το 1997 και θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα αρώματα της Clinique.

Madonna

Η Madonna λατρεύει τα αρώματα. Ένα από τα πιο αγαπημένα της είναι το Hypnotic Poison της Dior. Το σχήμα του μπουκαλιού θυμίζει μήλο και σχετίζεται με το απαγορευμένο φρούτο.

Vivien Leigh

Το Joy της Jean Patou ήταν το αγαπημένο άρωμα της Vivien Leigh. Δημιουργήθηκε το 1930 και έγινε διαθέσιμο στο κοινό την εποχή της Μεγάλης Οικονομικής Ύφεσης.

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας άρωμα;

Πηγή