11 Τραγικές Πλαστικές Επεμβάσεις με Αηδιαστικό Αποτέλεσμα. Η Γυναίκα με το Τσιμέντο στο Πρόσωπο θα σας Σοκάρει
Www.true.gr

11 Τραγικές Πλαστικές Επεμβάσεις με Αηδιαστικό Αποτέλεσμα. Η Γυναίκα με το Τσιμέντο στο Πρόσωπο θα σας Σοκάρει

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η πλαστική χειρουργική αποδείχτηκε να έχει αποκρουστικά και τρομακτικά αποτελέσματα.

Στην αναζήτηση της αυτο-τελειότητας και της αυτο-βελτίωσης, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σπαταλήσουν μερικά μεγάλα δολάρια για να δείχνουν όπως θέλουν.

Ακολουθούν 11 μέρη του σώματος, τα οποία έχουν γίνει πραγματικά χάλια μετά από πλαστική χειρουργική επέμβαση:

# 11 Η γυναίκα βαμπίρ

Η Maria Hose Cristerna καλύπτεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τατουάζ και ακόμη, έχει υποβληθεί σε οδοντιατρική εργασία για να μπορεί να έχει κέρατα τιτανίου στο κεφάλι της. Είναι επίσης μητέρα τεσσάρων παιδιών.

# 10 Ο άντρας που έμεινε χωρίς μύτη

Ο Vishal Thakkar από την Οκλαχόμα, αποφάσισε να υποβληθεί στη διαδικασία το 2006. Έπρεπε να επιστρέψει στο χειρουργό τουλάχιστον 20 φορές, λόγω μιας σειράς επιπλοκών που προέκυψαν κατά τη χειρουργική επέμβαση. Έχασε το μεγαλύτερο μέρος της μύτης του.

# 9 Ένα άτομο χωρίς φύλο

Ο Vinny Ohh από το Λος Άντζελες, έχει ξοδέψει περίπου 50.000 δολάρια σε πάνω από 100 χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάζει με έναν εξωγήινο χωρίς φύλο.# 8 Ο άντρας που έβαλε εμφυτεύματα στήθους πάνω σε ένα στοίχημα

Ο Brian Zembic έβαλε ένα στοίχημα για 100.000 δολάρια, ότι δεν θα μπορούσε να κρατήσει ένα ζευγάρι εμφυτεύματα στήθους μεγέθους 38C για ένα χρόνο, το έτος 1996. Το εκπληκτικό είναι, ότι έχει ακόμα τα εμφυτεύματα στήθους.

# 7 Η γυναίκα με σκυρόδεμα στο πρόσωπό της

Ο Rajee Narinesingh, 48 ετών από τη Florida, που γεννήθηκε άντρας, λέει ότι το πρόσωπό της καταστράφηκε από έναν «ψεύτικο γιατρό» τον Ron Morris, ο οποίος της έκανε ένεση με ένα τοξικό μίγμα σκυροδέματος στο πρόσωπό της.

# 6 Η κούκλα της Barbie που έβγαλε μερικά πλευρά για να έχει λεπτότερη μέση

Η Valeria Lukyanova από τη Ρωσία, πιστεύει ότι είναι η πιο διάσημη γυναίκα στο Ρωσικό διαδίκτυο. Η 21χρονη, λένε ότι έχει αφαιρέσει μερικά πλευρά για να έχει λεπτότερη μέση.

# 5 Εμφυτεύματα ποπού

Ο ψεύτικος γιατρός Oneal Morris, της εισήγαγε κατά τη χειρουργική επέμβαση ένα περίεργο μίγμα τσιμέντου, με αποτέλεσμα να τη στείλει στο νοσοκομείο για θεραπεία.# 4 Μια γυναίκα με 100 ενέσεις χείλη

Η Kristina Rei, ήθελε πραγματικά τα χείλη της να μοιάζουν με της Jessica Rabbit και αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει 100 ενέσεις στα χείλη για να τα κάνει μεγαλύτερα και παχύτερα. Έδωσε 4.000 δολάρια για να τα αποκτήσει.

# 3 Ένας άνθρωπος που ήταν αποφασισμένος να γίνει ψηλότερος ανεξάρτητα από τον πόνο

Ο Akash Shukla αποφάσισε να ξοδέψει 85.000 δολάρια σε μια επώδυνη χειρουργική επέμβαση, για να ψηλώσει κατά 15 εκατοστά, αφού ήταν δυσαρεστημένος από το αρχικό του ύψος.

# 2 Μια γυναίκα ξόδεψε 15.000 για παράνομες ενέσεις ισχίων και ποπού

Η Vanity Wonder, αποκάλυψε το πόσο εθισμένη είχε γίνει στις ενέσεις σιλικόνης για να αυξήσει τα ισχία και τον ποπό της. Έδωσε 15.000 δολάρια σε παράνομες ενέσεις που αγόρασε από την καλλυντική μαύρη αγορά και της έκαναν μεγάλη ζημιά.

# 1 Η γυναίκα που έχει τα μεγαλύτερα ψεύτικα στήθη στην Ευρώπη

Το αρχικό μέγεθος στήθους της γυναίκας ήταν ένα κανονικό Β, αλλά τώρα το έχει αυξήσει σε Ζ, χάρη στη χρήση εμφυτευμάτων επεκτάσεως τα οποία πρέπει να γεμίζει τακτικά.

Credit: meaww.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr