11 Έξυπνες Εφευρέσεις που Μπορούν να σου Σώσουν τη Ζωή, σε Μια Δύσκολη Περίσταση.
Www.true.gr

11 Έξυπνες Εφευρέσεις που Μπορούν να σου Σώσουν τη Ζωή, σε Μια Δύσκολη Περίσταση.

Δείτε παρακάτω μερικές εφευρέσεις που πιθανώς μία μέρα σας σώσουν την ζωή εάν βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις.

11. Αντλία αναρρόφησης δηλητηρίου

Η αντλία της Sawyer θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε το δηλητήριο από έντομα ή φίδια. Πέρα από την αντλία, το κουτί περιέχει ξυράφι, αποστειρωμένες γάζες και Band-Aids.

10. Σφεντόνα τσέπης

Το Pocket Shot σας επιτρέπει να πετάτε διάφορα βλήματα, από μεταλλικές μπάλες μέχρι πέτρες.

 9. Δαχτυλίδι αυτοάμυνας

Το δαχτυλίδι Go-Guarded ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που της αρέσει το μοναχικό τρέξιμο ή περπάτημα, ειδικά το βράδυ. Μπορείτε να το φορέσετε σε κάθε δάχτυλο και θα σας βοηθήσει να αμυνθείτε καλύτερα σε μία πιθανή επίθεση.

8. Ένα αυτοπροωθούμενο σωσίβιο

Το U-Safe είναι ένα έξυπνο σωσίβιο με ηλεκτρική μηχανή και τηλεχειριστήριο. Έτσι, μπορείτε να το κατευθύνετε προς το μέρος κάποιου που έχει πρόβλημα και να τον οδηγήσετε με ασφάλεια προς την ακτή ή ένα πλοίο.7. Απωθητικό για καρχαρίες

Το Sharkbanz είναι μία απαραίτητη συσκευή για δύτες και σέρφερ. Απλά φορέστε το, ενεργοποιήστε το και θα αρχίσει να εκπέμπει σήματα υπερήχων που θα διώχνει τους καρχαρίες.

 6. Δαχτυλίδι με συναγερμό 

Το Nimb θα γίνει ο προσωπικός σας φύλακας άγγελος. Έχει πάνω του ένα κουμπί που θα ειδοποιήσει τους συγγενείς σας ή κάποια ομάδα διάσωσης. Όσοι πάσχουν από χρόνιες ασθένειες θα λατρέψουν αυτή την συσκευή.

5. Ένα πολυλειτουργικό μπρελόκ για τα κλειδιά

Αυτό το μικρό τερατάκι μπορεί να σας σώσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αποτελείται από 9 εργαλεία που περιλαμβάνουν σφυρί, φακό, κοπίδι, συναγερμό και πολλά ακόμα.

4. Φάρος έκτακτης ανάγκης

Το Rescue Me Balloon είναι φτιαγμένο για να δείχνει την θέση σας σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα. Είναι ένα συμπαγές πορτοκαλί κουτί που μπορείτε εύκολα να έχετε μαζί σας.Για να δείξετε την θέση σας, βγάζετε το καπάκι και ένα μπαλόνι θα υψωθεί στα 45 μέτρα. Το βράδυ, θα φέγγει χάρη σε ένα δακτύλιο που μαζεύει ηλιακή ενέργεια κατά την διάρκεια της μέρας.

3. Εξωτερική κεραία

Το goTenna θα σας βοηθήσει να βρείτε σήμα σε απομακρυσμένα μέρη. Η συσκευή επιτρέπει σε smartphone και tablet να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμα και όταν δεν υπάρχει σήμα. Δημιουργεί ένα προσωπικό δίκτυο που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα και συντεταγμένες GPS με την βοήθεια σημάτων χαμηλής συχνότητας για μέχρι και 80 χιλιόμετρα.

2. Φίλτρο νερού

Το να υπάρχει πόσιμο νερό είναι πολύ σημαντικό. Το φίλτρο άνθρακα της Sawyer θα σας επιτρέψει να φιλτράρετε γρήγορα νερό και να το κάνετε πόσιμο.

1. Ένας γοητευτικός προστάτης

Το CAMP/y είναι φτιαγμένο για όσους λατρεύουν το κάμπινγκ. Έχει αισθητήρες για να ελέγχει την περίμετρο. Μπορεί να εντοπίσει άγρια ζώα ή ανθρώπους, διαρροή υγραερίου, αλλαγή του καιρού και άλλους παράγοντες.

Τα δεδομένα στέλνονται σε ένα smartphone και σε περίπτωση κινδύνου, η συσκευή μπορεί να ενεργοποιήσει τον συναγερμό. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει σαν απωθητικό κουνουπιών με ακτίνα 2 μέτρα!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr