11 Άκρως Επικίνδυνες Selfies που Προκάλεσαν Πανικό στο Διαδίκτυο. Αυτή μέσα από το Ηφαίστειο θα σας Κόψει την Ανάσα
Www.true.gr

11 Άκρως Επικίνδυνες Selfies που Προκάλεσαν Πανικό στο Διαδίκτυο. Αυτή μέσα από το Ηφαίστειο θα σας Κόψει την Ανάσα

Οι selfies είναι στη ζωή μας για αυτό αν θέλουμε να έχουμε την τέλεια λήψη, θα πρέπει να γνωρίζουμε το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε πριν τραβήξουμε κάποια.

Με απλά λόγια, η ασφάλειά μας πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Καμία ζωή δεν αξίζει ποτέ να διακινδυνεύσει μόνο και μόνο για ένα καλό πορτρέτο στο Facebook ή το Instagram.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω είναι μερικά από τα χειρότερα παραδείγματα για το πώς να βγάλετε selfies. Αν το μυαλό σας είναι στη θέση του, δεν θα θέλετε να μιμηθείτε καμία από αυτές τις ακραίες στιγμές, αφού είναι άκρως επικίνδυνες, ακόμα και θανατηφόρες.

# 1. Σιδηρόδρομος και Selfie.

Ο Τζέριντ Μάικλ τράβηξε μια λήψη κατά μήκος μιας σιδηροδρομικής γραμμής, όταν ένα τρένο με μεγάλη ταχύτητα έτρεχε δίπλα του, λίγα μόλις εκατοστά μακριά.

# 2. Μπέιζμπολ και Selfie.

Η δημοσιογράφος Kelly Nash σχεδόν χτυπήθηκε στο κεφάλι από μια μπάλα, όταν προσπάθησε να βγάλει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

# 3. Ντουμπάι και Selfie.

Γνωστός στο Instagram ως Mustang Wanted, αυτός ο τύπος δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες και βίντεο από κορυφαία κτίρια χωρίς να φοράει εξοπλισμό ασφαλείας, όπως σε αυτή την εικόνα που τραβήχτηκε στο Ντουμπάι. Είναι θαύμα που είναι ακόμα ζωντανό.

# 4. Γέφυρα και Selfie.Αυτός ο τύπος ακολουθεί τα επικίνδυνα βήματα του Mustang Wanted. Το όνομά του είναι Nikita Agapov και είναι από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Περνάει παράνομα γέφυρες και κτίρια, για χόμπι.

# 5. Συντριβή αεροπλάνου και Selfie.

Ο Ferdinand Puentes χρησιμοποίησε την κάμερα του GoPro όταν το μικρό του αεροπλάνο συνετρίβη στον ωκεανό. Αποφάσισε να συνεχίσει τη μαγνητοσκόπηση, γύρισε τη συσκευή τριγύρω και κατάφερε να καταγράψει το βυθισμένο αεροπλάνο στο φόντο του.

# 6. Δρόμος και Selfie.

Στη Φλώριδα, ο Alex Lopatnyuk ήταν ενθουσιασμένος στο κυνήγι του και θέλησε να δοκιμάσει τη νέα του κάμερα GoPro. Δυστυχώς, τράκαρε στο φορτηγό μπροστά του. Το ατύχημα κατέστρεψε η κάμερα του. Αργότερα δημοσίευσε το βίντεο στο YouTube.

# 7. Ταύρος και Selfie.

Όταν ένας ταύρος τρελαθεί, τρέξε για τη ζωή σου.

# 8. Αρκούδα και Selfie.Η Δασική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα το κοινό ενάντια στη λήψη selfies με αρκούδες. Ωστόσο, περισσότερες εικόνες όπως αυτή συνεχίζουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

# 9. Ηφαίστειο και Selfie.

Αυτός είναι ο Γιώργος Κουρούνης τραβόντας μια φωτογραφία περίπου στα 1.200 πόδια κάτω από έναν ενεργό κρατήρα ηφαίστειου.

# 10. Αυτοκίνητο και Selfie.

Αυτά τα δύο κορίτσια τράβηξαν selfie, ενώ ο οδηγός (ο ένας στα δεξιά) πήρε τα χέρια από το τιμόνι. Αργότερα κατέληξαν σε νοσοκομείο μετά τη συντριβή του οχήματος.

# 11. Μοτοσικλέτα και Selfie.

Ο μουσικός του Reggaeton, Jadiel, έκανε λήψη ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του. Τελικά έχασε τον έλεγχο και πέθανε καθώς συνετρίβη.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr