11 Ακραίες Παραμορφώσεις Σώματος που θεωρούνται Σέξι σε διάφορες Χώρες του Κόσμου. Με της Ιαπωνίας, θα Ανατριχιάσετε

Ανάλογα την χώρα που ζει κανείς, η έννοια της ομορφιάς μπορεί να διαφέρει κατά πολύ. Εξάλλου είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Έτσι, αυτό που πολλοί θεωρούν ελάττωμα, άλλοι μπορεί να θεωρούν προτέρημα και το αντίθετο. 

Παρακάτω θα δείτε μία συλλογή από ενδιαφέροντα πράγματα που διάφοροι άνθρωποι βρίσκουν ελκυστικά και σέξι σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Σκαριφισμός του δέρματος – Δυτική Αφρική, Νέα Γουινέα 

Οι κάτοικοι της Νέας Γουινέας διακοσμούν το σώμα τους με ουλές και τις θεωρούν ένδειξη μεγάλης ομορφιάς.

Κεφάλι σε σχήμα καρδιάς  – Νότια Κορέα

Στην Νότια Κορέα οι πλαστικές επεμβάσεις θεωρούνται συνηθισμένες. Εδώ, το να έχεις κεφάλι σε σχήματος καρδιάς είναι ένα από τα κλειδιά για να φαίνεσαι όμορφος. Έτσι, συχνά σπάνε τα κόκαλα του σαγονιού τους σε τρία κομμάτια, αφαιρούν το κεντρικό και ενώνουν τα άλλα δύο για να δημιουργήσουν αυτό το μυτερό σαγόνι.

Περιττό βάρος – Μαυριτανία 

Οι γυναίκες από την Μαυριτανία δεν έχουν ελπίδες να κερδίσουν έναν άντρα εάν έχουν επίπεδο στομάχι. Έτσι, οι γονείς τους τις στέλνουν σε ειδικές ‘φάρμες’ όπου τρώνε μέχρι και 16,000 θερμίδες τη μέρα. Δυστυχώς όμως, λόγω αυτής της παράδοσης πολλά κορίτσια έχουν στομαχικά προβλήματα.

Χειρουργικό επίθεμα στο πρόσωπο – Ιράν

Το Ιράν είναι η πρωτεύουσα της ρινοπλαστικής. Παρά το υψηλό κόστος, πολλοί κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την τέλεια μύτη. Έτσι, έχει καταλήξει να είναι σύμβολο δύναμης και κοινωνικής θέσης.

Πολλοί όμως, ακόμα και αν δεν έχουν κάνει πλαστική, φοράνε αυτό το επίθεμα για να δίνουν αυτή την εντύπωση στους άλλους.

Χλωμό δέρμα – Κίνα, Ταϊλάνδη

Σε πολλά σημεία της Ασίας, το χλωμό δέρμα θεωρείται πρότυπο ομορφιάς. Αποκλείεται να βρείτε κρέμα εκεί που να μην έχει συστατικά που λευκαίνουν το δέρμα. Επίσης, πολλοί πηγαίνουν στην παραλία φορώντας μάσκα για να μην μαυρίσουν από τον ήλιο.

Ψηλό μέτωπο – Η φυλή Fula 

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για μία γυναίκα της φυλής αυτής είναι το ψηλό μέτωπο. Γι’αυτό και πολλές βγάζουν τρίχες από το κεφάλι τους για να δημιουργήσουν αυτή την εντύπωση.

Μακρύς λαιμός – Burma

Στην ανατολική Burma, οι γυναίκες της φυλής Kayan φοράνε δακτύλιους στο λαιμό για να τον μακρύνουν. Πιστεύουν πως όσο πιο μακρύς είναι ο λαιμός, τόσο πιο όμορφες δείχνουν.

Stretching στα χείλια και κόκκινο δέρμα 

Η φυλή Mursi

Οι φυλές Himba και Suri

Στην φυλή Mursi,τα κορίτσια μαθαίνουν να κάνουν stretching στα χείλια τους με ειδικούς δίσκους. Όσο πιο μεγάλος ο δίσκος, τόσο μεγαλύτερη κοινωνική καταξίωση και τόσο μεγαλύτερη προίκα πρέπει να δοθεί πριν τον γάμο.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην φυλή των Suri. Εκεί χρησιμοποιούν κόκκινη ώχρα και λίπος για να προστατευτούν από τον ήλιο και αυτό δίνει στο σώμα τους ένα κόκκινο χρώμα.

Στραβά δόντια – Ιαπωνία

Ενώ στις δυτικές χώρες θεωρείται ελάττωμα, στην Ιαπωνία είναι πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Μονόφρυδο – Τατζικιστάν

Σε κάποιες περιοχές του Τατζικιστάν, το μονόφρυδο θεωρείται σημάδι θηλυκότητας, ομορφιάς και τύχης και πολλές βάζουν μακιγιάζ για να δίνουν την εντύπωση ότι το έχουν.

Μπορεί πολλές από αυτές τις παραδόσεις να μας φαίνονται παράξενες και πρωτόγονες, αλλά σκεφτείτε ότι κάπως έτσι φαίνονται και οι δικές μας παραδόσεις σε άλλους λαούς. Το να κάνουμε τρύπες στα αυτιά μας και να περπατάμε με τακούνια για να φαινόμαστε ψηλότεροι – πιθανώς αυτά να φαίνονται πολύ παράξενα σε άλλους…

Credit: brightside.me