10χρονη παλεύει για τη ζωή της μετά από αυτό που της έκανε η μαμά της. Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για τον θανάσιμο κίνδυνο

Όταν μία 10χρονη έβγαλε κάποια σπυράκια στο δέρμα της, η μητέρα της τα έσπασε με βρώμικα χέρια. Αυτό όπως αποδείχτηκε ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Το νεαρό κορίτσι από την Κίνα έπαθε μόλυνση από ένα ανθεκτικό στέλεχος σταφυλόκοκκου.

Μεταφέρθηκε γρήγορα στην εντατική. Όταν οι γιατροί την κοίταξαν λίγο καλύτερα, αποφάσισαν πως μπορούσαν να κάνουν μόνο ένα πράγμα. Το κορίτσι έπρεπε να ετοιμαστεί για ανοιχτή επέμβαση εγκεφάλου.

Αφαίρεσαν κομμάτι από το κρανίο της και άρχισαν να δουλεύουν πάνω στον εγκέφαλό της. Και όλα αυτά γιατί η μητέρα της αποφάσισε να της σπάσει τα σπυράκια με βρώμικα χέρια.

Όταν την είχε πάει στον νοσοκομείο, το νεαρό κορίτσι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Τα συμπτώματα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται αλλά η οικογένειά της πίστεψε πως είχε κάποια ίωση, μιας και ήταν η περίοδος των ιώσεων. Επειδή όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε, κατάλαβαν πως είχαν κάνει λάθος.


Μετά από μερικές ερωτήσεις, οι γιατροί κατάφεραν να εντοπίσουν την αιτία της κατάστασης του κοριτσιού. Ήταν τα βρώμικα χέρια της μητέρας.

Όταν μολύνθηκαν τα σπυράκια, η σοβαρή βακτηριακή μόλυνση έφτασε στο κυκλοφορικό σύστημα του κοριτσιού και ταξίδεψε στον εγκέφαλο, σύμφωνα με τους γιατρούς. Το κεφάλι της είχε γεμίσει πύον και είχε κάνει απόστημα. Η επέμβαση διήρκεσε 5 ώρες.

Η πίεση στο κεφάλι του κοριτσιού είχε ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό ήταν αποτέλεσμα της μόλυνσης.


Δείτε την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί: 

Credit: awmheadlines.com