10 Ζόρικοι Ηλικιωμένοι αποδεικνύουν πως ΔΕΝ θα πρέπει να ανησυχείτε για τα Τατουάζ σας μεγαλώνοντας

Η Ingrid Meijering και ο Marion Duimel είναι φωτογράφοι στο Hague της Ολλανδίας. Για τα τελευταία τρία χρόνια βγάζουν φωτογραφίες από ηλικιωμένους με τατουάζ.

Το πρότζεκτ ονομάζεται «TattooAge: Never Too Old» και είναι μία εκπληκτική συλλογή ηλικιωμένων με αλήτικα τατουάζ και πανέμορφες προσωπικότητες.

Οι δυο τους είπαν πως αρχικά είχαν την ιδέα πριν μερικά χρόνια όταν ήταν στην παραλία και παρατηρούσαν πολλούς ηλικιωμένους με τατουάζ. Τότε ήταν που αποφάσισαν πως ήθελαν να τους βγάλουν φωτογραφία.

Βρήκαν ανθρώπους μέσα από ομάδες στο Facebook, τατουατζίδικα ή απλά ρωτώντας. Τελικά, βρήκαν 25 ανθρώπους που συμφώνησαν να πάρουν μέρος στο πρότζεκτ και να πουν τις ιστορίες τους.

«Σχεδόν όλοι υποθέτουν πως όσοι έχουν τατουάζ τα έχουν αποκτήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά έχουμε πολλούς που είναι άνω των 80.»


Μετά, υπάρχουν και άλλοι που κάνουν τατουάζ σε όλη τους την ζωή – όπως ο Thomas, που έκανε το πρώτο του τατουάζ το 1978 και το πιο πρόσφατο το 2015.

Εξηγεί τα τατουάζ του στο βίντεο:

Θέλησαν να διηγηθούν και τις προσωπικές τους ιστορίες επίσης.

Οι εικόνες μαζί με τις εκπληκτικές τους ιστορίες υπάρχουν σε ένα βιβλίο που έχει το ίδιο όνομα με το φωτογραφικό πρότζεκτ.


«Είναι όλοι τόσο καλοί και φιλικοί. Μπορώ να πω πως όσα περισσότερα τατουάζ, τόσο πιο καλοί είναι!»

«Ελπίζουμε ο κόσμος να καταλάβει πως ποτέ δεν είμαστε πολύ μεγάλοι για ένα τατουάζ και γι’αυτό θέλουμε να μοιραστούμε τις ιστορίες τους μαζί σας. Επίσης, θέλουμε να δείξουμε πως δεν είναι τρομακτικοί ή επιθετικοί.»

Απόλυτα υπέροχη!

Πηγή