10 Ξεκάθαρα Σημάδια πως έχεις βρει τον Ιδανικό Άντρα και πως η Σχέση σας μπορεί να κρατήσει για μια Ζωή!

Στην αρχή μίας σχέσης, πολλοί τείνουν να νομίζουν πως θα κρατήσει για πάντα. Αργότερα όμως, η ζωή βάζει τα πάντα στην θέση τους. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι να δείτε αν η σχέση σας πρόκειται να κρατήσει για πάντα ή όχι.

Δείτε παρακάτω 10 παράγοντες σε μία σχέση που δείχνουν αν θα ζήσετε χαρούμενοι με τον σύντροφό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας:

10. Έχετε περίπου την ίδια κοινωνική κατάσταση.

Στην αρχή κάθε σχέσης, αυτές οι διαφορές συνήθως περνάνε απαρατήρητες. Βέβαια, αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί θα μάθουν ο ένας από τον άλλον. Θα είναι όμως πολύ πιο εύκολο να συνεργαστούν εάν έχουν μεγαλώσει με παρόμοιο τρόπο.

9. Το χιούμορ σας είναι σχεδόν το ίδιο.

Είναι πολύ όμορφο όταν καταλαβαίνεις τα ανέκδοτα του συντρόφου σου και εκείνος καταλαβαίνει τα δικά σου. Εάν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μείνετε για πάντα μαζί!

8. Έχετε τις ίδιες απόψεις όσον αφορά την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να αποκτήσει παιδί, αυτό σημαίνει πως η σχέση τους είναι σταθερή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συμφωνείτε για τα βασικά θέματα ώστε να ξέρετε τι θα έχετε να αντιμετωπίσετε στο μέλλον.

7. Η στάση σας στα οικονομικά είναι η ίδια.

Το θέμα των οικονομικών είναι πολύ λεπτό και γι’αυτό είναι καλύτερο να είστε με κάποιον που έχει τις ίδιες απόψεις. Αλλιώς, είναι αναπόφευκτο να γίνει σημαντικός λόγος διαφωνιών.

6. Έχετε τις ίδιες απόψεις για τις δουλειές του σπιτιού.

Εάν είστε τελειομανής που τα θέλει όλα οργανωμένα και ο σύντροφός σας δεν ξέρει πού είναι το πλυντήριο στο σπίτι, θα υπάρχει πρόβλημα. Θα αντέχετε την ακαταστασία του;

5. Έχετε καλή χημεία στο κρεβάτι.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να υπάρχει σταθερότητα σε μία σχέση.

4. Έχετε τις ίδιες προτεραιότητες στην ζωή.

Εάν έχετε διαφορετικές προτεραιότητες, θα είναι πολύ δύσκολο να είστε μαζί. Είναι καλό να το συζητήσετε στην αρχή μίας σχέσης.

3. Είστε και οι δύο έτοιμοι για ένα κοινό μέλλον.

Εάν είστε έτοιμες για γάμο, αλλά ο σύντροφός σας όχι, τότε είναι σίγουρο πως θα απογοητευτείτε. Από την αρχή της σχέσης είναι σημαντικό να καταλάβετε αν θέλετε τα ίδια πράγματα. Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε την σχέση χωρίς αμφιβολίες.

2. Νιώθετε άνετα όταν είστε οι δυο σας.

Στο στάδιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί και να νιώθετε άνετα όταν είστε μόνοι σας.

1. Δεν προσπαθείτε να αλλάξετε ο ένας τον άλλον.

Σίγουρα μπορεί να τον εμπνεύσετε να αλλάξει αλλά εάν υπάρχει κάτι που πραγματικά δεν σας αρέσει και νομίζετε πως μπορείτε να το διορθώσετε, καλύτερα μην αρχίσετε καθόλου την σχέση αυτή.

Μπόνους:

Ο κύριος παράγοντας που ξεχωρίζει την πραγματική αγάπη από τον ενθουσιασμό είναι το αίσθημα της κτητικότητας. Η πραγματική αγάπη δεν έχει να κάνει με την κτητικότητα. Περιλαμβάνει την συμπόνια, την ενσυναίσθηση και την φροντίδα κάθε φορά που την χρειάζεται ο σύντροφός σας. Δεν υπάρχει χώρος για ζήλια και υπάρχει σεβασμός για τις ανάγκες και επιθυμίες του άλλου.

Πηγή