10 τρόποι που θα μεταμορφώσουν τα παχάκια σας στο κρυφό σας πλεονέκτημα. Ειδικά το 6ο θα το αγαπήσετε

 Όταν πρόκειται για την εικόνα του σώματός της, η YouTuber Mayra στο κανάλι της Mayratouchofglam της αρέσει να είναι όσο το δυνατόν πιο πραγματική με τους συνδρομητές της. Περιγράφει τον εαυτό της ως «υπέρβαρη», κάτι που δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για να παραδεχτούμε, ειδικά όταν μιλάμε σε αυτό το αδηφάγο online κοινό! Παρ ‘όλα αυτά, η απίστευτα δημοφιλής γκουρού ομορφιάς είναι γνωστή για την ειλικρίνεια της, ειδικά όταν πρόκειται για το πώς επιτυγχάνει την πανέμορφη εμφάνισή της. Σε αυτό το βίντεο με τίτλο «Fat People Life Hacks – Κόλπα για χοντρούς ανθρώπους», τονίζει ορισμένους από τους τρόπους με τους οποίους τα κορίτσια μπορούν να επιδείξουν τις καμπύλες τους με αυτοπεποίθηση.

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας σημεία από το βίντεο.

1. Προσθέστε contouring στο περίγραμμα του πρόσωπό σας

Αν δεν έχετε καταφέρει να μάθετε την τέχνη του contouring, τότε ξέρετε ότι δεν είστε μόνες σας! Πριν ληφθούν υπόψη οι εύχρηστες τεχνικές της Mayra, καταλήξαμε συνήθως είτε σε σκληρές γραμμές είτε σε πρόσωπα με κακό μακιγιάζ!

Αφού εφαρμόζει τη βάση και το concealer της, η Mayra παίρνει ένα πινέλο και προσθέτει γραμμές ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά της, κατά μήκος του πηγουνιού, στις πλευρές της μύτης της και ακριβώς κάτω από το τριχωτό της κεφαλής. Μόλις το βάλει, απλώνει τη σκούρα σκιά με ένα πινέλο, στη συνέχεια βάζει μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά, ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά της.

Η τελική εμφάνιση είναι πολύ αξιοσημείωτη. Η Mayra λέει ότι κάνει αυτή τη ρουτίνα επειδή «αδυνατίζει» και «κάνει το πρόσωπό της να μοιάζει λεπτότερο.» Είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με αυτή τη δήλωση – σίγουρα μοιάζει τουλάχιστον λίγα κιλά πιο ελαφριά!

2. Ξανασκεφτείτε τα εσώρουχά σας

Εκτός αν ζείτε κάτω από ένα βράχο, στοιχηματίζουμε ότι έχετε μερικές εμπιστευτικές φίλες που κατέχουν εσώρουχα κορσέ ή με ψηλό κάβαλο που σφίγγουν την κοιλιά. Αυτά τα εσώρουχα μπορεί να μην είναι η πιο   εμφάνιση στο συρτάρι εσώρουχων, αλλά θα κάνουν τα ρούχα σας να ταιριάζουν πολύ καλύτερα!

Η Mayra ορκίζεται ότι φορώντας τα «κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά» όταν πρόκειται για ίσιο στομάχι.

3. Αποτρέψτε το σύγκαμα

Το σύγκαμα δεν επηρεάζει μόνο τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, μπορεί να συμβεί σε όποιον δεν έχει ευλογηθεί με ένα φυσικό «κενό» ανάμεσα στα πόδια. Έτσι, αν γνωρίζετε ότι θα περπατάτε για ώρες ενώ φοράτε κοντό σορτς ή μια φούστα, σταματήστε το στην αρχή του με τάλκ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε λίγο στα χέρια σας και να εφαρμόσετε στα τμήματα των μηρών σας που έχουν την τάση να τρίβονται μεταξύ τους. Αρκετά εύκολο!

Για να δείτε τη Mayra να εφαρμόζει και τα άλλα 7 έξυπνα κόλπα ομορφιάς, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο. Σίγουρα λαμβάνουμε υπόψη όλα αυτά!