10 Τραγικές Ιστορίες Γυναικών που Γέννησαν Χωρίς να Πάρουν Χαμπάρι ότι είναι Έγκυες. Με την 4η θα Ανατριχιάσετε.
Www.true.gr

10 Τραγικές Ιστορίες Γυναικών που Γέννησαν Χωρίς να Πάρουν Χαμπάρι ότι είναι Έγκυες. Με την 4η θα Ανατριχιάσετε.

Ακούγεται σαν μυστήριο και είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς πως μία γυναίκα δεν είχε καταλάβει για μήνες πως ήταν έγκυος. Και όμως είναι αλήθεια και έχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις!

Υπάρχουν περιπτώσεις κρυπτικής εγκυμοσύνης που η ανίχνευση είναι πολύ δύσκολη. Αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες και επηρεάζουν μόλις 1 στις 2,500 γυναίκες. Περιλαμβάνουν περιπτώσεις ακραίας παχυσαρκίας και έλλειψης συμπτωμάτων.

Δείτε παρακάτω μερικές τέτοιες ιστορίες:

#1. Η παράξενη περίπτωση του πέτρινου μωρού.

Το 2009, η 92χρονη Huang Yijun από την Νότια Κίνα γέννησε ένα απολιθωμένο έμβρυο. Το κουβαλούσε μέσα της για 50 χρόνια. Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει σε αποτυχημένες εγκυμοσύνες όταν ένα μωρό μένει έξω από την μήτρα και ασβεστοποιείται με τον καιρό.

#2. Μία γυναίκα γέννησε μόλις λίγες ώρες αφού κατάλαβε πως ήταν έγκυος.

Μία κάτοικος της Βοστώνης, η 23χρονη Katherine Kropas, δεν ήξερε πως ήταν έγκυος όταν πήγε στο νοσοκομείο με στομαχόπονους και πόνους στην πλάτη. Αφού μίλησε με τον γιατρό κατάλαβε πως ήταν ετοιμόγεννη και λίγες ώρες αργότερα γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι!

#3. 47χρονη ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της λίγο πριν γεννήσει.

Σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αιτία που πονούσε η κοιλιά της. Η Judy Brown από την Μασαχουσέτη νόμιζε πως πονούσε λόγω της εμμηνόπαυσης. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο και τελικά γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι που ονόμασε Carolyn Rose.

#4. Αρχικά το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά γέννησε λίγο αργότερα.Υπήρχαν ελάχιστα σημάδια που έδειχναν εγκυμοσύνη! Η Amanda Berger από την Αϊόβα έκανε τρία τεστ εγκυμοσύνης για να δει αν είναι έγκυος και όλα βγήκαν αρνητικά.

Είχε κανονικά κύκλο κάθε μήνα και ποτέ δεν βίωσε ναυτία. Μετά από 36 εβδομάδες όμως, ξύπνησε με έντονες κράμπες και τελικά γέννησε την κόρη της, McKinley.

#5. Έπαθε κρίση λόγω της εγκυμοσύνης.

Η Amanda Prentice προσπαθούσε για χρόνια να αποκτήσει παιδί με τον άντρα της. Ένα πρωί όμως, εκείνος την βρήκε στο κρεβάτι γεμάτη αίματα. Είχε δαγκώσει την γλώσσα της επειδή είχε πάθει κρίση.

Αφού την πήγε στο νοσοκομείο, είδαν πως ήταν έγκυος. Έκαναν καισαρική και κράτησαν την μητέρα και το μωρό στην εντατική.

#6. Όταν κατάλαβαν πως ήταν έγκυος, ήταν στις 40 εβδομάδες.

Ένα ζευγάρι από την Νέα Ζηλανδία, οι Charlene Wells και Eamon Parkes, ανακάλυψαν την εγκυμοσύνη στις 40 εβδομάδες. Παρόλο που ένιωθε μικρούς πόνους, νόμιζε πως ήταν επειδή σήκωνε βάρη στην δουλειά. Τελικά όμως, γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι.

#7. Γονείς βρήκαν το σώμα ενός νεογέννητου μωρού στο κρεβάτι της κόρης τους.Ένα ζευγάρι από την Βόρεια Καρολίνα σοκαρίστηκε όταν βρήκαν ένα νεκρό μωρό ενώ έστρωναν το κρεβάτι της 17 χρονών κόρης τους.

#8. Ένας στομαχόπονος οδήγησε στην γέννηση διδύμων.

Αφού βίωσε έντονους πόνους στην κοιλιά, μία γυναίκα από την Αϊόβα έμαθε πως ήταν έξι μηνών έγκυος. Πήγε αμέσως στα επείγοντα και τελικά γέννησε δίδυμα. Υπήρχαν όμως επιπλοκές και στην γέννα.

#9. Γυναίκα κατάλαβα πως ήταν έγκυος ενώ έκανε μπάνιο.

Η Nicole Harris από το Τενεσί πήγε στο μπάνιο επειδή πονούσε στο στομάχι της όταν κατάλαβε πως την είχαν πιάσει οι πόνοι της γέννας. Μπήκε μέσα στην μπανιέρα και γέννησε εκεί. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο και μετά πήγε στο αγόρι της που κοιμόταν.

#10. Όταν μία γυναίκα άρχισε να γεννάει εν ώρα πτήσης.

Η Ada Guan, που πετούσε από τον Καναδά προς την Ιαπωνία, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος όταν άρχισε να γεννάει εν ώρα πτήσης. Την μετέφεραν στην οικονομική θέση όπου οι γιατροί της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και τελικά γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι.

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr