10 Στενάχωρα σημάδια που φανερώνουν ότι σε Βαρέθηκε. Αν κάνει το 8ο, πρέπει να Χωρίσεις.

Όλοι βαριόμαστε με τον εαυτό μας ή με τους άλλους ανά καιρούς. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε σημάδια πως ο σύντροφός σας σας έχει βαρεθεί. 

Δεν είναι τόσο προφανή…

10. Ζει στο τώρα.

Δεν κάνει σχέδια ούτε για το κοντινό μέλλον, ούτε για κάτι πιο μακρινό.

9. Έχει σταματήσει να κοιτάει την ώρα.

Το να αργεί 10,15,30 λεπτά έχει γίνει συνήθεια. Πρέπει συνεχώς να της θυμίζεις τα ραντεβού σας. Μερικές φορές της λες να έρθει μισή ώρα νωρίτερα για να σιγουρέψεις πως θα είναι στην ώρα της.

8. Έχει αρχίσει να εξαφανίζεται για ώρες.

Ακόμα και αν τον χρειάζεστε άμεσα, θα απαντήσει μετά από μία μέρα. Και ακόμα και αν δεν τον χρειάζεστε και θέλετε απλά να του γράψετε κάτι, έχετε σταματήσει να ελπίζετε σε μία γρήγορη απάντηση.

7. Έχει ξεκινήσει να κρύβει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα.


Τον παίρνουν τηλέφωνο ενώ είναι αργά. Όταν τον ρωτήσετε ποιος ήταν, θα σας πει πως ήταν από την δουλειά και πως είχαν σημαντικές ερωτήσεις.

6. Δεν θυμάται τις επετείους σας.

Δεν τον νοιάζουν η πρωτοχρονιά και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για εκείνον είναι συνηθισμένες μέρες. Ακόμα και αν κανονίσετε τα πάντα, θα βρει χαζές δικαιολογίες για να δικαιολογήσει το ότι δεν σας πήρε δώρο.

5. Δεν θέλει να επικοινωνεί με τους φίλους σας.

Κάθε φορά που της προτείνετε να κάνετε κάτι με τους φίλους σας, εκνευρίζεται. Δεν παίρνει τους φίλους σας στα σοβαρά και πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερο να μην βγαίνετε μαζί τους.

4. Ρίχνει το φταίξιμο σε οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό του.

Ξεκίνησε να σε κατηγορεί που δεν πήρε προαγωγή, παρόλο που δεν είχες καμία σχέση.


3. Έχει σταματήσει να φροντίζει τον εαυτό της.

Δεν έχει σημασία αν θέλετε να πάτε για φαγητό, επίσκεψη στους γονείς σας ή βόλτα στο πάρκο. Δεν πρόκειται να νοιαστεί για την εμφάνισή της.

2. Δεν είναι έτοιμος να δεχτεί ευθύνες.

Αυτό δείχνει πως φέρεται σαν παιδί. Αντί να σκεφτεί την οικογένεια, τα παιδιά και την ζωή του, προτιμάει να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι.

1. Δεν είναι τρυφερή όπως παλιά.

Παλιά έδειχνε πως λάτρευε την αγκαλιά σου αλλά τώρα φαίνεται σαν να σε αποφεύγει.

Εάν παρατηρήσετε αυτά τα σημάδια, σκεφτείτε ξανά την σχέση σας. Δοκιμάστε να μιλήσετε για όσα σας ενοχλούν. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και απαιτούν συνεχή δουλειά και από τις δύο πλευρές.

Credit: brightside.me