10 Σκληρές Αλήθειες που Αρνούμαστε να Παραδεχτούμε όσο Περνάνε τα Χρόνια. Η 4η Είναι η Πιο Σκληρή!
Www.true.gr

10 Σκληρές Αλήθειες που Αρνούμαστε να Παραδεχτούμε όσο Περνάνε τα Χρόνια. Η 4η Είναι η Πιο Σκληρή!

Ακόμα και αν σας αρέσει η μόρφωση και η εξέλιξη, υπάρχουν ακόμα πράγματα που αρνείστε να πιστέψετε, παρόλο που μέσα σας ξέρετε πως είναι αλήθεια.

Γι’αυτό, σας παρουσιάζουμε 10 μεγάλες αλήθειες της ζωής που όταν τις καταλάβετε η ζωή σας θα γίνει πιο εύκολη και ευχάριστη.

1. Οι περισσότερες αναμνήσεις μας είναι ψεύτικες.

Ο εγκέφαλος παίζει παιχνίδια δημιουργώντας και αλλάζοντας αναμνήσεις. Δεν θυμόμαστε όλο το περιστατικό, αλλά την τελευταία ανάμνηση. Είναι όπως το κουφό τηλέφωνο. Σχεδόν το ίδιο συμβαίνει όταν προσπαθούμε να θυμηθούμε κάτι από το παρελθόν.

2. Δεν έχουμε όλοι ίσες ευκαιρίες.

Άλλοι γεννιούνται σε φτωχές περιοχές και αφήνουν νωρίς το σχολείο για να δουλέψουν, ενώ άλλοι γεννιούνται πλούσιοι και κληρονομούν ολόκληρες περιουσίες.

3. Κανείς δεν θέλει να αγαπάει κάποιον που δεν αγαπάει τον εαυτό του.

Είναι δικαίωμά μας να αγαπάμε και να σεβόμαστε τους εαυτούς μας. Κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία μας, γιατί τότε θα είμαστε έρμαια των συνθηκών.

4. Ο κόσμος δεν μας χρωστάει τίποτα.Ακόμα και αν είστε ταλαντούχοι και έχετε όλες τις χάρες του κόσμου, αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι όλα στρωμένα στην ζωή σας. Πρέπει να παλέψετε για όσα θέλετε και συνήθως αυτή η μάχη δεν θα είναι εύκολη.

5. Έχετε περισσότερο χρόνο από ότι νομίζετε.

Εάν βάλετε σωστά τις προταιρεότητές σας, θα έχετε τον χρόνο για τα πάντα. Εάν δεν βοηθάτε την σύντροφό σας στο σπίτι, τότε η σχέση σας δεν είναι προταιρεότητα. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια.

6. Η ζωή σας ποτέ δεν θα είναι τέλεια.

Ποτέ δεν θα υπάρχει τέλεια στιγμή για γάμο, για να αποκτήσετε παιδί, για να αλλάξετε δουλειά ή να μετακομίσετε σε άλλη χώρα. Η αναμονή οφείλεται στον φόβο της αλλαγής. Κάντε ότι σας φοβίζει, αλλιώς θα το μετανιώσετε πολύ σύντομα.

7. Κανείς δεν είναι υπερβολικά απασχολημένος – απλά δεν νοιάζεται.Σταματήστε να ανησυχείτε για ανθρώπους που δεν βρίσκουν χρόνο για σας. Αν ήθελαν, θα έβρισκαν τον χρόνο. Όσο πιο γρήγορα σταματήστε να νοιάζεστε, τόσο πιο καλή θα γίνει η ζωή σας.

8. Δεν γίνεται να είστε τέλειοι για όλους. 

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα σας εκτιμούν ότι και να κάνετε. Απλά μην δίνετε σημασία σε τέτοιους ανθρώπους.

9. Η ζωή δεν είναι δίκαιη.

Δεν θα εκτιμήσουν όλοι την δουλειά σας. Οι δαιμονικές πράξεις δεν τιμωρούνται πάντα. Η βοήθεια μπορεί να μην έρθει όταν την χρειάζεστε. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή δεν είναι ωραία.

10. Το άτομο που είναι πιο πιθανό να σας σκοτώσει είστε εσείς.

Συνέχεια κάνουμε κακό στους εαυτούς μας μέσα από τις καθημερινές μας συνήθειες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr