10 Σημάδια που Δείχνουν Ξεκάθαρα ότι το Κέρατο είναι θέμα Χρόνου. Το 6ο θα σας Πείσει.

Η σκληρή αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από μας έχουν απατηθεί σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Είναι κάτι που συμβαίνει ανησυχητικά συχνά και ενώ μερικές φορές δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι’αυτό, υπάρχουν κάποια σημάδια που θα μπορούσατε να προσέχετε.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω:

1. Μιλάνε πολύ για κάποιον καινούργιο.

Όταν σου αρέσει κάποιος, αρχίζεις να τον σκέφτεσαι συνέχεια. Εάν σας μιλάει για ένα καινούργιο πρόσωπο αλλά ξαφνικά σταματήσει, είναι πιθανό να οφείλεται στο ότι η φιλία τους κατέρρευσε.

2. Η συμπεριφορά του έχει αλλάξει δραστικά. 

Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ ύποπτο. Εάν είναι πιο στοργικός από πριν, αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε ενοχές. Επίσης, αν είναι πιο απόμακρος, θα μπορούσε να σημαίνει πως θέλει να σταματήσει η σχέση.  .

3. Έχει γίνει τεμπέλης.

Φαίνεται πως όποιος δίνει περισσότερη ενέργεια στην σχέση είναι και λιγότερο πιθανό να έχει άλλο δεσμό. Εάν νιώθετε πως ο σύντροφός σας δεν νοιάζεται, είναι πιθανό να βλέπει κάποιον άλλον.

4. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.


Εάν νιώθετε πως κάτι δεν πάει καλά, είναι πιθανό το ένστικτό σας να έχει δίκιο. Ρωτήστε τους τι τους απασχολεί. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

5. Έχουν αλλάξει το πρόγραμμά τους.

Μπορεί να δουλεύει περισσότερο ή να βγαίνει άλλες ώρες. Εάν σας ενοχλεί, συζητήστε το χωρίς να τους κάνετε να νιώσουν πως τους ανακρίνετε και δείτε τι έχουν να σας πουν.

6. Αλλάζουν την εμφάνισή τους.

Πηγαίνει πιο συχνά στο γυμναστήριο και αγοράζει καινούργια ρούχα; Είναι πιθανό να προσπαθεί να εντυπωσιάσει κάποιον άλλον.

7. Έχουν αφήσει αποδεικτικό στοιχείο.

Μπορεί να είναι αποδείξεις από εστιατόρια που δεν έχετε ξαναπάει. Εάν βρείτε στοιχεία, καλό θα ήταν να αρχίσετε την έρευνα.


8. Μυρίζουν διαφορετικά. 

Είναι παράξενο να γυρνάει από μία δύσκολη μέρα στην δουλειά και να μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης. Εάν μυρίζει σαν να έχει κάνει μπάνιο, είναι πιθανό να το έκανε στο σπίτι της ερωμένης του. Επίσης, εάν μυρίζετε κάποιο άρωμα διαφορετικό από το δικό σας, θα μπορούσε να είναι εκείνης.

9. Έχει ύποπτη συμπεριφορά.

Φέρεται παράξενα κάθε φορά που τον παίρνουν τηλέφωνο; Απομακρύνεται όταν χτυπήσει το τηλέφωνο για να μιλήσει μόνος του; Μπορεί να σας ετοιμάζει κάποια έκπληξη, αλλά το πιθανότερο είναι να μην νιώθει άνετα να μιλήσει για άλλο λόγο.

10. Οι φίλοι σου τον υποπτεύονται. 

Εάν οι φίλοι σου φοβούνται πως κάτι δεν πάει καλά, είναι πιθανό να ξέρουν πράγματα αλλά να μην θέλουν να τα αποκαλύψουν. Ότι και να είναι, εάν οι φίλοι σας προσπαθούν να σας πουν κάτι, ακούστε τους.

Ενώ όλα αυτά τα σημάδια θα μπορούσαν να δείχνουν απιστία, δεν είναι και 100% σίγουρα. Εάν νιώθετε πως κάτι δεν πάει καλά, μιλήστε στον σύντροφό σας. Μην τους κατηγορήσετε από την αρχή. Καθίστε, μιλήστε και δείτε τι συμβαίνει.

Credit: vt.co