10 Πράγματα που Κάνουν οι Γυναίκες στο Κρεβάτι και Ξενερώνουν τους Άντρες. Το Νο.4 είναι το Πιο Τραγικό.
Www.true.gr

10 Πράγματα που Κάνουν οι Γυναίκες στο Κρεβάτι και Ξενερώνουν τους Άντρες. Το Νο.4 είναι το Πιο Τραγικό.

Ο έρωτας είναι κάτι που όλοι θα πρέπει να απολαμβάνουμε και το μυστικό είναι η καλή επικοινωνία. Υπάρχουν κάποια πράγματα όμως που μπορεί να τα χαλάσουν όλα και όπως φαίνεται και οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πράγματα που ενοχλούν τους άντρες.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 10 πράγματα που οι άντρες μισούν στο κρεβάτι:

1. Το να φωνάζουν πολύ

Κανείς δεν θέλει ένα σιωπηλό δολοφόνο, αλλά όχι και να είναι τραγουδίστρια της όπερας! Είναι άσχημο να ουρλιάζει μια γυναίκα σαν να την σκοτώνουν μέσα στα ξημερώματα.

2. Το να βλέπουν αισθησιακά βίντεο μαζί και μετά να ζηλεύουν.

Ας παραδεχτούμε αρχικά πως όλοι βλέπουμε τέτοιες ταινίες. Ωστόσο, το να τις βλέπεις μαζί με την σύντροφό σου είναι επικίνδυνο. Εάν μία γυναίκα δεν μπορεί να μην ζηλέψει, καλύτερο θα ήταν να μην το προσπαθήσουν καν.

3. Το να ξαπλώνουν πίσω και να μην κάνουν τίποτα.

Αυτό είναι βαρετό και πολύ κουραστικό και ισχύει για όποιον είναι από κάτω.

4. Το να πηγαίνουν στην τουαλέτα και να μην πλένονται μετά.Εάν θέλεις τον σύντροφό σου να βάζει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια σου συχνά, καλό θα ήταν τουλάχιστον να είσαι καθαρή. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους άντρες.

5. Το να γδέρνουν την πλάτη του

Ενώ ακούγεται καυτό στις ταινίες και τις φωτογραφίες, μπορεί να είναι πολύ επίπονο. Εκτός και αν το ζητήσει ο ίδιος, καλύτερα να μην τον γεμίσετε σημάδια.

6. Το να είναι πολύ ντροπαλές.

Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική. Εάν κλείνετε το φως με το που πάτε να πέσετε στο κρεβάτι, μάλλον φοβάστε υπερβολικά για το αν θα του αρέσετε. Όλοι έχουμε όμως ατέλειες, αποδεχτείτε τις.

7. Το να απολαμβάνουν μόνο την ιεραποστολική στάση

Είναι σημαντικό να υπάρχει ποικιλία. Είναι σημαντικό να διασκεδάζουμε, οπότε δεν γίνεται να κάνουμε συνέχεια το ίδιο πράγμα. Δοκιμάστε νέα πράγματα και μάθετε ο ένας τον άλλον.8. Το να του λένε πότε να τελειώσει

Ενώ οι άντρες μπορούν να τελειώνουν πιο εύκολα, το να του λένε πότε να το κάνει είναι πολύ άσχημο. Είναι σαν να του λένε «σε παρακαλώ βιάσου και τέλειωνε.»

9. Το να περιποιείστε μόνο όταν βγαίνετε

Οι άντρες θέλουν η κοπέλα τους να είναι περιποιημένη και θέλουν να το εκπέμπει αυτό και στο κρεβάτι.

10. Το να φαίνεται σαν να του κάνετε χάρη

Ναι, ένας άντρας θα πρέπει να είναι ευγνώμον όταν τον αφήνετε να σας κάνει ότι θέλει, αλλά μην τον κάνετε να νιώθει και άσχημα. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε, μην το κάνετε καθόλου. Δεν έγινε και τίποτα.

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr