10 Πικάντικες Εξομολογήσεις Διασήμων που Αποκάλυψαν πως Έχασαν την Παρθεvιά τους. Ειδικά της Κιμ Καρντάσιαν Είναι...
Www.true.gr

10 Πικάντικες Εξομολογήσεις Διασήμων που Αποκάλυψαν πως Έχασαν την Παρθεvιά τους. Ειδικά της Κιμ Καρντάσιαν Είναι…

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν τον ρωτάνε για την πρώτη του φορά είναι η αμηχανία. Μάλλον λέτε ψέματα αν πείτε πως δεν νιώθατε άγχος πριν, κατά ή μετά την πρώτη σας ερωτική εμπειρία.

Όπως όλοι, οι διάσημοι θυμούνται και εκείνοι την πρώτη τους φορά. Με τα χρόνια, πολλοί έχουν βγει και έχουν μιλήσει για τις πρώτες τους εμπειρίες.

Όπως και οι 10 διάσημοι που θα δείτε παρκάτω:

Daniel Radcliffe

Η πρώτη του φορά δεν ήταν και πολύ καλή. Αντιθέτως, την αποκάλεσε τρομακτικά ντροπιαστική. Μάλιστα την σύγκρινε με την φορά που ένας φίλος του το έκανε με μία άγνωστη κάτω από μία γέφυρα.

Harry Styles

Ο Harry Styles είχε τρομοκρατηθεί μετά την πρώτη του φορά. Σε μία συνέντευξη, είπε πως φοβόταν μήπως είχε αφήσει την κοπέλα του έγκυο, παρόλο που είχε πάρει προφυλάξεις. Λέει πως ποτέ δεν θα το ρίσκαρε να το έκανε χωρίς προφυλακτικό.

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian ήταν σχεδόν 15 όταν το έκανε για πρώτη φορά. Έγινε όταν άρχισε να έχει επιθυμία για σωματική επαφή με κάποιον. Είπε πως η μητέρα της την συμβούλεψε να πάρει αντισυλληπτικά όταν έμαθε γι’αυτό.Megan Fox

H ηθοποιός ήταν 17 όταν προσπάθησε να έχει την πρώτη της ερωτική επαφή με τον φίλο της. Σε μία συνέντευξη, είπε: «Πολλές από τις φορές μου ήταν παράξενες αλλά όχι η πρώτη. Ήμουν ερωτευμένη και ήταν πολύ καλά.»

Lil Wayne

Ο Lil Wayne έχασε την παρθενιά του όταν ήταν 11 με ένα 13χρονο κορίτσι. Εκείνη την περίοδο δεν είχε ιδέα τι ήταν η συνουσία. Σε μία συνέντευξη, είπε: «Μπήκα στο δωμάτιο, ήρθε και αυτή, έκλεισε τα φώτα και κατέβασε το παντελόνι μου. Θυμάμαι πως είχα την πλάτη στον τοίχο. Όταν προσπάθησα να την απωθήσω, ένιωθα πως ήταν και εκείνη γυμνή και έτσι την άφησα να κάνει αυτό που έκανε.»

Jessica Alba

Σε μία συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε για την πρώτη της φορά: «Ήμουν πολύ νεαρή όταν άρχισα να βγαίνω μαζί με τον Michael Weatherly. Ήμουν παρθένα. Ήξερα πως ήθελα να είμαι ερωτευμένη με τον πρώτο άνθρωπο που θα είχα ερωτικές επαφές. Έτσι, ήθελα να ξέρω πως είναι ερωτευμένος μαζί μου και πως δεν θα με αφήσει.»

 Krysten RitterΗ πρώτη της εμπειρία ήταν στο βαν των γονιών του φίλου της πριν την προπόνηση μπάσκετ. Αποκάλυψε επίσης πως της είχε αρέσει πάρα πολύ.

 Khloe Kardashian

Η Khloe ήταν 14 και δεν έμεινε ευχαριστημένη από την πρώτη της φορά, με το αγόρι της που ήταν 4 χρόνια μεγαλύτερος. Είπε: «Ήταν παράξενο, τρομακτικό, πονούσε και δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβαινε. Θυμάμαι πως ήθελα απλά να τελειώσει.»

Lady Gaga

Είπε: «Έχασα την παρθενιά μου όταν έγινα 17. Αλλά δεν ήμουν ακόμα έτοιμη και ήταν μία φρικτή εμπειρία.»

Kit Harington

Ο ηθοποιός του Game of Thrones ήταν ακόμα έφηβος όταν το έκανε σε ένα πάρτι για πρώτη του φορά.

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr