10 Μυστικά των Αντρών που Δεν Πρόκειται Ποτέ να Παραδεχθούν Μπροστά σε Μία Γυναίκα
Www.true.gr

10 Μυστικά των Αντρών που Δεν Πρόκειται Ποτέ να Παραδεχθούν Μπροστά σε Μία Γυναίκα

Μυστικά των αντρών: Λένε ότι κάθε γυναίκα κρύβει ένα μυστήριο μέσα της. Αλλά τι γίνεται με τους άνδρες; Έχουν επίσης μυστικά που τα κορίτσια ίσως δεν μπορούν να μαντέψουν.

Μυστικά των αντρών: 10 Μυστικά των αντρών
1. Λατρεύουν τα κορίτσια με αυτοπεποίθηση
Το θέμα είναι ότι, οι άνδρες αντιλαμβάνονται τις γυναίκες όπως τους ίδιους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα προτιμούσε να επιλέξει ένα χαρισματικό αλλά υπερβολικά καμπυλωτό κορίτσι πάνω από ένα κορυφαίο μοντέλο με θέματα αυτοπεποίθησης. Η αυτοπεποίθηση κάνει μια γυναίκα πιο ελκυστική από κάθε άποψη.

2. Το πως φαίνεσαι είναι σημαντικό
Οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για το αν οι αγαπημένες τους φορούν μοντέρνα ρούχα ή όχι. Κάθε ένας από αυτούς θέλει να δει τις γυναίκες που αγαπούν με ένα «έξυπνο» ύφος όπου η εικόνα τους είναι κομψή και σέξι, αλλά στερείται χυδαιότητας. Θυμηθείτε ότι οι άντρες αγαπούν με τα μάτια τους.

3. Δεν ξέρω πως να το κάνω

Το να είσαι άνδρας στα μάτια μιας γυναίκας είναι πολύ σημαντικό γι ‘αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες αναλαμβάνουν οποιαδήποτε δουλειά, ακόμη και αν δεν είναι σίγουροι για την επιτυχία. Πρέπει να είναι δυνατοί και έξυπνοι μπροστά στην κυρία τους, είτε έχουν ιδέα, είτε όχι για το πώς να επισκευάσουν ένα πιστολάκι μαλλιών.

Μυστικά των αντρών: 4. Νιώθουμε χαμένοι όταν κάνετε δύσκολες ερωτήσεις
Οι γυναίκες αγαπούν να θέτουν ερωτήσεις όπως «Είμαι χοντρή;» έχοντα θλιβερό πρόσωπο διατηρώντας ταυτόχρονα μια καυτή εμφάνιση. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το πόσο πολύ, οι άνδρες μισούν να απαντήσουν. Εάν ένα φόρεμα κάνει ένα κορίτσι να φαίνεται μεγαλύτερο, οι άντρες θα το παρατηρήσουν αλλά θα απαντήσουν με μια φιλοφρόνηση, νομίζοντας ότι αυτό ζητάνε τα κορίτσια.

5. Δεν μπορώ να το αγοράσω αυτό
Οι άνδρες πάντοτε ανταγωνίζονται μεταξύ τους, και αυτό δεν είναι μυστικό. Πίνοντας σε ένα μπαρ, συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους φίλους τους και μισούν να δέχονται αποτυχίες. Ένας άντρας δεν μπορεί να πει στη φίλη του ότι δεν μπορεί να αντέξει κάτι οικονομικά.


6. Ζηλεύω!

Οι άνδρες δεν εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και όταν κάποιος βλέπει τη φίλη του να φλερτάρει με κάποιον άλλο, δεν θα δείξει ούτε ένα συναίσθημα. Πιστέψτε μας, μέσα του βράζει από αυτά.

7. Μου αρέσει η αδερφή σου / κάποια φίλη σου
Εάν πιστεύετε ότι κάποιος φίλος σας ή η αδελφή σας είναι πολύ όμορφοι, ο άνθρωπος σας θα το δει και αυτός. Θα του αρέσει και θα την σκέφτεται, αν και δεν πρόκειται να το πει ποτέ φωναχτά φυσικά. Είναι ανόητο να πιστεύετε ότι η αγάπη σας τον καθιστά τυφλό σε άλλα κορίτσια.

8. Και εμείς διερευνούμε
Κυρίες, αν κάποιος σας προσκαλέσει σε ένα εστιατόριο, μην βιαστείτε να επιλέξετε ένα νυφικό. Τα ελαφρύ φλερτ, τα αστεία και τα χαμόγελα είναι μόνο ένα σημάδι πως ενδιαφέρετε για εσάς, δεν σημαίνει ότι είναι δικός σας.


Μυστικά των αντρών: 9. Μας αρέσουν τα κοπλιμέντα
Είναι σύνηθες τα κοπλιμέντα να γίνονται συνήθως από τους άνδρες, αλλά λατρεύουν και οι ίδιοι τον έπαινο. Χρειάζονται λόγια αγάπης και βλέμματα στοργής όπως και οι γυναίκες. Τέτοια μικρά πράγματα μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Οι άνδρες θέλουν να γνωρίζουν ότι δεν έχασαν χρόνο επιλέγοντας το σωστό ντύσιμο πριν σας συναντήσουν.

10. Μας αρέσουν τα κοριτσίστικα πράγματα

Τα νύχια και το λείο δέρμα είναι ενδείξεις ότι ένας άντρας φροντίζει τον εαυτό του και στις γυναίκες αρέσει αυτό. Οι άνδρες αγαπούν επίσης να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές γυναικών για να χαλαρώσουν. Απλά το κρύβουν καλά γιατί οι φίλοι τους δεν θα καταλάβουν.

11. Φοβάμαι

Ένας άντρας δεν πρέπει να μιλάει για τους φόβους του, έτσι; Όλοι όμως έχουν φοβίες, και αυτό είναι επίσης σωστό. Οι άντρες δεν θα σας πουν ότι φοβούνται το σκοτάδι ή τις αράχνες, ώστε να μην δείχνουν την αδυναμία τους. Αλλά να είστε έτοιμοι να είστε εσείς αυτή που θα χτυπήσει την κατσαρίδα με παντόφλα ενώ ο ίδιος θα κρύβεται.

Έχουμε αγγίξει μόνο μερικά πράγματα που οι άντρες φοβούνται να πούνε δυνατά, αλλά αρκεί να καταλάβουμε ότι η καρδιά τους χρειάζεται αγάπη όπως και η δική μας.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr