10 κρυφοί φόβοι που το 9 στους 10 Άντρες δεν θα σας πούνε Ποτέ. Το 9ο το Τρέμουνε όλοι

Είναι δυνατόν οι άνδρες να έχουν κρυφές φοβίες; Φαίνονται τόσο δυνατοί και αποφασιστικοί! «Με τίποτα!» είναι αυτό που θα έλεγαν πολλές γυναίκες. Ωστόσο, αυτό είναι απλώς ένα άλλο στερεότυπο που επιβάλλεται από την κοινωνία.

Εμείς είμαστε ενάντια στα στερεότυπα. Γι ‘αυτό σήμερα θα σας πούμε για 10 πράγματα που πραγματικά απασχολούν τους περισσότερους άνδρες.

1. Πως φαίνεται το σώμα τους

Από πολύ μικρή ηλικία, οι γυναίκες μαθαίνουν να σκέφτονται ότι το σώμα τους πρέπει να είναι ιδανικό όλη την ώρα. Πιστεύουν ότι πρέπει να γυμνάζονται συνεχώς και να ακολουθούν μια δίαιτα. Δεν υπάρχουν τέτοια στερεότυπα για τους άνδρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανησυχούν για τη φυσική τους εμφάνιση ούτε συγκρίνουν τους εαυτούς με καλά γυμνασμένους άνδρες στα περιοδικά. Διαφορετικά, γιατί οι άντρες να ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στο γυμναστήριο; Ο χειρότερος φόβος τους είναι κάποιος να αναφέρει την μπυροκοιλιά τους.

2. Χρήματα

Τα χρήματα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους για τους οποίους ανησυχούν οι άνδρες. Ανατρέφονται από παιδιά ως μελλοντικοί άντρες που θα φέρνουν το ψωμί στο σπίτι. Ένας άνδρας μπορεί να μην έχει ακόμη σχέση, αλλά ανησυχεί για την οικονομική του κατάσταση ούτως ή άλλως γιατί πιστεύει ότι το πιο απαραίτητο πράγμα για μια σχέση είναι τα χρήματα. Ωστόσο, η φροντίδα και η προσοχή είναι πολύ πιο σημαντικές για τις γυναίκες. Αν κάνουμε λάθος και αυτό που έχει σημασία για μια γυναίκα είναι τα χρήματα, τότε δεν αξίζει τον κόπο σας.

3. Ύψος

Πώς μπορεί κάποιος να μην ανησυχεί αν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του «ιδανικού άντρα» είναι το ύψος; Αν οι γυναίκες ενδιαφέρονταν για το ύψος λιγότερο, τότε τα παιδιά που δεν είναι τόσο ψηλά θα είχαν περισσότερες πιθανότητες. Το μέγεθος δεν έχει σημασία αν δεν πρόκειται για το μέγεθος της καρδιάς του.

4. Άλλοι άντρες μπορεί να αποτελούν απειλή

Η ζήλια των ανδρών δεν είναι συνήθως τόσο προφανής όσο η γυναικεία, πληγώνει όμως την αυτοεκτίμησή τους εξίσου. Ο σύντροφός σας μπορεί να μην παρουσιάζει ενδείξεις ανησυχίας όταν του λέτε για έναν άνδρα συνάδελφο με υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Αλλά πρέπει να το ξέρετε αυτό: ανησυχεί πολύ, και συγκρίνει τον εαυτό του με έναν δυνητικό ανταγωνιστή. Για να εξαλείψετε τον φόβο του, θα πρέπει να του μιλήσετε με ειλικρίνεια και να εξηγήσετε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία απειλή.

5. Μικρή εμπειρία στις σχέσεις

Η εικόνα ενός άντρακλα είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε απλού άντρα, επειδή τον κάνει να προσπαθεί να μοιάζει με πεπειραμένος εραστής και να λέει ψέματα για τον αριθμό των πρώην φιλενάδων που είχε. Στην πραγματικότητα, είναι εξίσου φοβισμένοι να κάνουν κάτι λάθος, όπως και οι γυναίκες. Η υποστήριξη και η ειλικρίνεια σε όλα τα πράγματα σχετικά με τη σχέση σας θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο σίγουροι.

6. Τριχοφυΐα

Η τριχοφυΐα στο σώμα και τα μαλλιά στο κεφάλι είναι πάντα ένα πρόβλημα για τους άνδρες. Μια μικρή ποσότητα τριχοφυΐας στο σώμα – κι αν δεν φαίνεται αρκετά αρρενωπή; Πάρα πολύ τριχοφυΐα – είναι πολύ τρομακτικό ή πολύ ακατάστατο; Και η ύπαρξη φαλάκρας είναι συχνά το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Ενδέχεται να χειροτερέψετε τα πράγματα αναφέροντας αυτά τα προβλήματα στον σύντροφό σας.

7. Διατροφή

«Είμαι σε δίαιτα.» Οι άνδρες ακούν αυτά τα λόγια από τις γυναίκες πολύ συχνά. Αλλά αν ένας άντρας αναφέρει μια δίαιτα, μπορεί να ακούγεται περίεργο. Ωστόσο, οι άντρες νοιάζονται επίσης για το σώμα τους και για τα τρόφιμα που τρώνε. Ο καθένας θέλει να είναι υγιής και σε καλή κατάσταση. Οι άνδρες μιλούν για αυτά τα πράγματα λιγότερο συχνά.

8. Η σχέση τους με τη φίλη τους

Πόσα άρθρα έχουν γραφτεί στα γυναικεία περιοδικά για την διάσωση των σχέσεων; Ωστόσο, αν οι άνδρες αρχίσουν να συζητούν αυτά, οι γυναίκες μπορεί να πιστεύουν ότι είναι παράξενο. Φυσικά, οι άνδρες είναι «αρρενωποί», έτσι δεν πρέπει να ανησυχούν για μικρά πράγματα όπως οι σχέσεις, έτσι; Αλλά οι άνδρες θέλουν επίσης τα πάντα να είναι εντάξει, γι ‘αυτό αφήστε τους να ανησυχούν.

9. Πόσους συντρόφους είχε μια κοπέλα πριν από αυτόν

Αν μια γυναίκα είχε περισσότερους συντρόφους από έναν άνδρα πριν γνωριστούν, τότε ο άνδρας θα πρέπει να ανταγωνιστεί μαζί τους. Εκτός αυτού, ο σύντροφός σας μπορεί επίσης να ανησυχεί μήπως είναι λιγότερο έμπειρος από εσάς. Το πιο σημαντικό είναι να του εξηγήσετε ότι το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε.

10. Ανοιχτή έκφραση συναισθημάτων

«Μη κλαις, είσαι άνδρας!» Αυτό είναι κάτι που οι άνδρες πάντα άκουγαν ως παιδιά. Οι γονείς τους ήθελαν να τους κάνουν δυνατούς και ικανούς να προστατεύσουν τις οικογένειές τους, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Φοβούνται να φαίνονται αδύναμοι, να δείχνουν τα αληθινά συναισθήματά τους. Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά και μην μιλάτε για το πώς ένας άνδρας υποτίθεται ότι πρέπει να χειριστεί τις δυσκολίες. Δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν.