10 εικόνες Καταστροφής της Ελλάδας μετά το Πέρασμα του Ξενοφώντος!

Όλη η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς του Ζορμπά, όχι του μυθιστορήματος του Καζαντζάκη, ούτε του χορού της ομώνυμης ταινίας, αλλά του κυκλώνα, που αναβαθμίστηκε σε τυφώνα, ο οποίος αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα, αν δε το έχει κάνει ήδη δηλαδή, ποιος ξέρει εξάλλου, δεν είναι ότι θα μας ειδοποιήσει κιόλας.

Μέρος της κακοκαιρίας με τον ευρύτερο όρο Ξενοφών, το οποίο κανείς δεν κάνει τον κόπο να το βάλει στη σωστή κλίση, άρα είναι ο Ξενοφών, του Ξενοφών, τον Ξενοφών, ω Ξενοφών, αν το ψάχνετε στο Google.

Όλοι οι δημοσιογράφοι στα media εύχονται να χτυπήσει την ώρα των ζωντανών εκπομπών τους, οι σοσιαμιντιακοί σχολιαστές εύχονται να έχουν data για να το σχολιάσουν αν κοπεί το ρεύμα και το wifi, ενώ αν έχετε απλώσει το καλύτερο θα ‘ταν να μαζέψετε τα ρούχα ή να τα δέσετε με άγκυρα.

Ό,τι και να κάνετε βέβαια θα είναι μάταιο. Οι μετεωρολόγοι, οι αστείοι, όχι οι σοβαροί τύπου πετρούλα και Μαρία Σινιόρι, έχουν προειδοποιήσει ότι σχεδόν έρχεται το τέλος του σύγχρονου τρόπου ζωής μετά το πέρασα του τυφώνα.

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο μετά τη δυστοπία που θα αφήσει πίσω του ο Ζορμπάς και το Menshouse προλαβαίνει τις εξελίξεις παρουσιάζοντάς σας όλες τις εικόνες από το πέρασμα του τυφώνα μέσα από διάφορες μεγάλες πόλεις και περιοχές.

Δείτε τις φωτογραφίες λίγο πριν τις παρασύρει και αυτές στο διάβα του ο Ξενοφών Ζορμπάς, ο οποίος αν ήταν άνθρωπος φυσικά και θα ήταν στρατιωτικός.Το ΟΑΚΑ στον αέρα.


Συμπρωτεύουσα σε απόγνωση.


Έξω από το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Κρίμα.


Παρθενών, παρθεgone


Λάρισα, σούζα το τρακτεράκι.Κάπου στο Σύνταγμα.


Κάπου στην Κρήτη.


Κάπου στη Θήβα. Άκυρο, αυτή είναι φωτογραφία πριν το πέρασμα του Ζορμπά.


Κάπου άστοδιάολο ρε Ευτύχη με τις σέλφις σου.


Μύκονοοοοοςςςςς

ΠΗΓΗ: menshouse.gr