10 Γρήγορα Κόλπα Ομορφιάς που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Νεότερες και πιο Σικ Μέσα σε Δύο Λεπτά!

Δημιουργήσαμε μία λίστα από κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε λες και είστε έτοιμες για φωτογράφηση περιοδικού!

1.Μερικό πλύσιμο των μαλλιών

Αφήστε μερικές τούφες από το μέτωπο και τους κροτάφους και πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σε αλογοουρά. Πλύντε τις τούφες κάτω από το νερό με σαμπουάν.

Δεν θα σας πάρει πάνω από 20 λεπτά να τα στεγνώσετε. Μετά, πιάστε όλα τα μαλλιά σας σε αλογοουρά και βάλτε τις τούφες αυτές πάνω από τις ρίζες για να μην φαίνονται λιπαρές.

2. Ένας γρήγορος τρόπος να φτιάξετε τα νύχια σας

Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και μία οδοντόβουρτσα. Μουλιάστε τα χέρια σας σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 5-10 λεπτά. Μετά, χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα και καθαρίστε τα νύχια σας στο νερό. Μπορείτε να προσθέσετε και λίγο σαπούνι. Τα χέρια σας θα φαίνονται πολύ καλύτερα.

3. Δεύτερη ζωή για τα παπούτσια σας

Το άσχημο αποτέλεσμα του νερού και του χώματος μπορεί να διορθωθεί μία μία απλή κρέμα χεριών. Βάλτε λίγη από την κρέμα στα στεγνά παπούτσια σας και θα φαίνονται πολύ καλύτερα μέσα σε λίγες ώρες.

4. Επίπεδη κοιλιά σε 10 λεπτά.

Τα σκουώτ θα σας βοηθήσουν. Ανοίξτε τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων. Οι φτέρνες να ακουμπάνε στο πάτωμα. Χαμηλώστε το σώμα σας όσο μπορείτε ενώ κρατάτε ίσια την πλάτη και κοιτάτε μπροστά. Μετά, 20 κοιλιακοί θα κάνουν την κοιλιά σας πολύ πιο επίπεδη.

5. Για να φαίνονται τα μαλλιά σας φρεσκοχτενισμένα.

Ρίξτε μερικές σταγόνες από κάποιο έλαιο (αιθέριο, καλλυντικό ή ελαιόλαδο) στην χτένα και χτενίστε τα μαλλιά σας. Το λάδι θα μαλακώσει τις άκρες και θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο λαμπερά και όμορφα. Μην τα ακουμπήσετε όμως μετά. Επίσης, μην χτενίσετε πολύ κοντά στην ρίζα.

6. Σταγόνες για τα μάτια vs. σπυράκια

Μην πανικοβάλλεστε. Πάρτε ένα μπουκάλι με σταγόνες για τα μάτια που περιέχει αγγειοσυσταλτικά, βάλτε λίγο σε βαμβάκι και αφήστε το στην κατάψυξη για μερικά λεπτά. Μετά, βάλτε το βαμβάκι στο σπυράκι και περιμένετε μερικά λεπτά. Οι σταγόνες θα μειώσουν την ροή του αίματος και θα κάνουν το χρώμα του λιγότερο έντονο.

7. Μαύρισμα μέσα σε 30 λεπτά.

Θα χρειαστείτε μόνο 30 λεπτά και μία σακούλα τριμμένο καφέ. Βράστε τον καφέ σε βραστό νερό και προσθέστε μερικές κουταλιές ελαιόλαδο για να κάνετε το μείγμα πιο πυκνό.

Βάλτε το μείγμα σε καθαρό δέρμα μετά από ένα ζεστό μπάνιο και ξεπλύντε με ζεστό νερό. Ο καφές θα κάνει το δέρμα σας πιο σκούρο και θα αφαιρέσει την επιπλέον υγρασία, με αποτέλεσμα να φαίνεστε πιο αδύνατες.

8. Όχι μόνο για τα δόντια.

Κάποιες οσμές μένουν για πολύ καιρό, όπως το ψαριού, του καπνού ή των κρεμμυδιών. Το κανονικό σαπούνι είναι σχετικά άχρηστο στις περιπτώσεις αυτές. Πλύντε τα χέρια σας με οδοντόκρεμα για καλύτερο αποτέλεσμα.

9. Όμορφα χέρια.

Πάρτε βάρη που έχουν το μέγιστο που μπορείτε να σηκώστε (περίπου 8-10 κιλά). Κάντε αρκετές επαναλήψεις για δικέφαλους, τρικέφαλους και ώμους. Το αίμα στους μυς θα κάνει τα χέρια σας να φαίνονται πιο γυμνασμένα.

10. Γρήγορη ανακούφιση από το φούσκωμα μετά από ένα βαρύ γεύμα.

Στύψτε μισό λεμόνι σε μισό ποτήρι με νερό. Έτσι, θα κάνετε το πεπτικό σας σύστημα να δουλέψει πιο γρήγορα χωρίς να πάρετε φάρμακα. Μην πιείτε το μείγμα αν έχετε ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα.

Πηγή