10 διάσημοι γάμοι και τα παραμυθένια νυφικά που τράβηξαν ολα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους
Www.true.gr

10 διάσημοι γάμοι και τα παραμυθένια νυφικά που τράβηξαν ολα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους

Διάσημοι γάμοι – Διάσημοι Έλληνες: Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον γάμο της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον Νίκο Ευαγγελάτο; Υπάρχει τηλεθεατής που να μη γνωρίζει τι έγινε στο γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη και του Θανάση Αδαμόπουλου; Η απάντηση είναι φυσικά και όχι. Όμως, αν υπάρχει, μπορεί να ανατρέξει στην παρακάτω λίστα.

Διάσημοι γάμοι – Διάσημοι Έλληνες: Δέκα γάμοι, που άφησαν εποχή

Διάσημοι γάμοι: Δέσποινα Μοιραράκη – Γιάννη Κοντούλη: Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την Ιουνίου του 2011. Ο ναός που τελέστηκε ήταν του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Έτσι, η βασίλισσα των χαλιών και ο πλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού συνδέθηκαν, με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Παντρεύτηκαν στις 13 Σεπτεμβρίου του 2010 στον Άγιο Νικόλαο Ανάβυσσου. Μάλιστα, παρανυφάκι στο γάμο τους ήταν η Ισμήνη, η κόρη τους.


Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2009. Έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Πάντως, η νύφη έστησε τον γαμπρό για 40 λεπτά.

Σοφία Στρατή – Αντώνης Δόμινος: Το ζευγάρι μετρά 8 χρόνια μαζί, μετά το γάμο τους, ο οποίος είχε τελεστεί σε εκκλησία στο Αιγάλεω.
Καλομοίρα Σαράντη – Γιώργος Μπούσαλης:  Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010, η Καλομοίρα παντρεύτηκε τον Γιώργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου της Νέας Υόρκης. Πλέον, έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Διάσημοι γάμοι: Κέλλυ Κελεκίδου – Νίκος Κουρκούλης: Το 2009 και πιο συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου, η Κέλλυ και ο Νίκος παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Βούλας, με πολιτικό γάμο. Επίσης, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και ζουν στην Ελλάδα.

Χριστίνα Λαμπίρη – Θανάσης Αδαμόπουλος: Στις 27 του Δεκέμβρη του 2009, στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο Πικέρμι, παντρεύτηκε η Χριστίνα, τον αγαπημένο της Θανάση.
Διάσημοι γάμοι: Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Ο Δημήτρης και η Αντιγόνη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015 στον Ιερό Ναό Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας. Επίσης, απέκτησαν έναν γιο, τον Οκτώβριο του 2017.

Διάσημοι γάμοι: Έλενα Τσαβαλιά – Μάρκος Σεφερλής: Το 2009 και πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Μάρκος Σεφερλής παντρεύτηκε την Έλενα Τσαβαλιά στη Βάρκιζα.


Διάσημοι γάμοι: Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003 παντρεύτηκαν στη Χαλκίδα, στο εκκλησάκι του σπιτιού τους. Πλέον έχουν δύο παιδιά, τον Νικόλα και τη Λυδία.

Πηγή: enimerotiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr