10 Διάσημες Γυναίκες που Σιχαίνονται την Αποτρίχωση. Η 8η το Ξεφτίλισε.

Οι γυναικείες τρίχες είναι ένα σημαντικό θέμα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πλέον, οι γυναίκες πρέπει να είναι τέλεια ξυρισμένες παντού, ακόμα και αν χρειάζεται να ξοδέψουν όλο τους το απόγευμα με αποτρίχωση και ξυραφάκια στο μπάνιο.

Όταν όμως ένα από τα πιο καυτά μοντέλα, η Gigi Hadid βγήκε ‘φυσική’ σε μία φωτογράφιση για ημερολόγιο, δίχασε τις απόψεις – με πολλούς να την επιβραβεύουν και άλλους να την ενθαρρύνουν να ξυριστεί.

Δείτε παρακάτω 10 διάσημες που ένιωσαν περήφανες που έδειξαν τις τρίχες του σώματός τους…

1. Miley Cyrus

Η Miley Cyrus έχει πάρει την φήμη της προκλητικής τα τελευταία χρόνια, οπότε αυτό δεν μας φάνηκε παράξενο. Παρά το μίσος που δέχτηκε για την απόφαση αυτή, η Cyrus δεν ντρέπεται να δείξει τις σωματικές τις τρίχες.

2. Ashley Graham

Ένα καλό παράδειγμα είναι και η Ashley Graham. Δεν φοβάται να αποδεχτεί το σώμα της και να δείξει πως τα στερεότυπα ομορφιάς είναι αδύνατα.

3. Madonna

Η Βασίλισσα της Ποπ είναι πολυάσχολη και δεν έχει χρόνο να ξυρίζεται συνέχεια. Δεν ντρέπεται όμως να δείξει το σώμα της στα social media και να υποστηρίξει το γυναικείο σώμα όπως είναι.


4. Bella Thorne

Η Bella Throne εξέπληξε τους πάντες όταν ανέβασε ένα snap με τα πόδια της παρόλο που ήταν αξύριστα για πολύ καιρό.

5. Lady Gaga

Είναι από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες του κόσμου και έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα. Λέει πως εκτός από χρόνο, το ξύρισμα δημιουργεί και δερματικά προβλήματα, όπως και γυρισμένες τρίχες που προκαλούν πόνο.

6. Mo’Nique

Είναι δύσκολο να βγει μία γυναίκα αξύριστη στα social media, αλλά ελάχιστες το έχουν κάνει στο κόκκινο χαλί.

7. Jemima Kirke


Η Jemima Kirke λάμπει στην φωτογραφία αυτή. Θέλει να δείξει πως οι γυναικείες τρίχες είναι υποτιμημένες.

8. Amber Rose

Ανέβασε μία φωτογραφία της με ηβικές τρίχες στο Instagram.

9. Lourdes Leon

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon δέχτηκε επίθεση στα social media για την απόφασή της να μην ξυριστεί.

10. Julia Roberts

Τα social media μπορεί να έχουν ενθαρρύνει πολλές γυναίκες να παρατήσουν τα ξυραφάκια, αλλά μία διάσημη που το έκανε πολύ πριν το Instagram είναι η Julia Roberts. Έδειξε πως οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες και ας έχουν τρίχες στην πρεμιέρα του Notting Hill το 1999.

Τελικά, η απόφαση είναι καθαρά στο χέρι της γυναίκας για το τι θα κάνει με το σώμα της.

Credit: viralthread.com