10 Διάσημες Ελληνίδες που Τελικά, Παραδέχτηκαν τις Πλαστικές που έχουν κάνει…! Δείτε απο Ποιά το ζήτησε ο Ίδιος της ο σύζυγος γιατι Δεν του…

Και οι δέκα είναι από τις πλέον όμορφες παρουσίες στην ελληνική σόουμπιζ, αλλά σε αντίθεση με άλλες επώνυμες κυρίες δεν ντρέπονται να αποκαλύψουν τις επεμβάσεις που έχουν κάνει για να γίνουν ακόμα πιο γοητευτικές.

Δούκισσα Νομικού

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ANT1 το αποκάλυψε μόνη της επειδή τότε οι φήμες είχαν οργιάσει λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το ήθελε, το έκανε, της αρέσει και τέλος συζήτησης.

Τζένη Μπαλατσινού

Μετά από 3 παιδιά και 3 θηλασμούς θεώρησε πως έπρεπε να κάνει πλαστική στο στήθος της, δεν το μετάνιωσε, ενώ έχει αποκαλύψει πως έχει κάνει και μπότοξ.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Έκανε μπότοξ, αλλά όπως έχει δηλώσει δεν τρελάθηκε με το αποτέλεσμα, αφού δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά της, ενώ στο μέλλον μόνο αναίμακτες λύσεις μπορεί να πέσουν στο τραπέζι.

Μαρία Μπακοδήμου


Έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει μπότοξ τρεις φορές, αλλά έχει εκφράσει την άποψη πως οι πλαστικές δεν καθυστερούν τον χρόνο παρά σε παραμορφώνουν.

Μαρία Μπεκατώρου

Μπότοξ μια φορά τον χρόνο η παρουσιάστρια του ANT1, αλλά δεν κρύβει πως τρέμει το νυστέρι οπότε από μακριά και αγαπημένοι.

Πέγκυ Ζήνα

Έχει κάνει μπότοξ, αλλά δεν της αγρίεψε την έκφραση οπότε έχει αναζητήσει τη λύση σε χειροποίητες κρέμες, ενώ συνιστά καλή διατροφή, πολύ νερό και 8 ώρες ύπνου καθημερινά.

Ελεονώρα Μελέτη


Κάνει κάθε Μάιο μπότοξ, όπως έχει παραδεχτεί σαν λύση κατά του συνοφρυώματος που αποτελεί μόνιμη έκφρασή της.

Καίτη Γαρμπή

Το ζήτησε ο σύζυγος Διονύσης Σχοινάς και η Καιτούλα δεν του χάλασε χατίρι. Έτσι μεγάλωσε το στήθος της και δεν ντρέπεται να μιλάει για αυτό.

Κατερίνα Καινούργιου

Στα 16 της χρόνια έφτιαξε τη μύτη της, στα 18-19 της το στήθος της και ο λόγος της δεύτερης πλαστικής ήταν το γεγονός ότι είχε κάνει δίαιτα, είχε αδειάσει το στήθος, οπότε το «ενίσχυσε».

Ελενα Παπαρίζου

Έχει υποβληθεί σε προσθετική στήθους, αλλά μάλλον το μετάνιωσε αφού έχει δηλώσει πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα».