0 Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο λόγος που μπήκε στη «μαύρη λίστα» του Acun Ilicali
Www.true.gr

0 Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο λόγος που μπήκε στη «μαύρη λίστα» του Acun Ilicali

Πριν ακόμα τελειώσει το Survivor, όλοι περίμεναν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατέληγε με δικιά του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ο Ντάνος μίλησε για τα καλά στην καρδιά του κοινού, ψηφίστηκε από χιλιάδες τηλεθεατές για να είναι ο νικητής του παιχνιδιού και τα social media τον αποθέωναν. Ο Acun Ilicali έμοιαζε να είχε τους αριθμούς του Τζόκερ στα χέρια του και… να μην τους έπαιξε ποτέ.

Να που, όμως, υπάρχει εξήγηση. Ο Τούρκος παραγωγός μόνο τυχαία δεν άφησε τον Αγγελόπουλο εκτός ΣΚΑΪ.
Όπως αναφέρει η Espresso, οι λόγοι που απομάκρυναν την ιδέα συνεργασίας από το μυαλό του Acun ήταν καθαρά θρησκευτικοί.Το κοινό συνέδεσε τον Ντάνο με τα κομποσκοίνια και τη συνεχή του ανάγκη να κάνει τον σταυρό του καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στον Άγιο Δομήνικο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον επιχειρηματία που έχει διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Λέγεται, μάλιστα, πως η συνεχής αναφορά του Ντάνου στις προσευχές και τον Θεό είχε ενοχλήσει τρομερά την τουρκική παραγωγή, η οποία, όμως, λόγω της δημοφιλίας του Ντάνου αποφάσισε να μην επέμβει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η οριστική ρήξη ήρθε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τελικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νικητή του Survivor, όταν ο Αγγελόπουλος αφιέρωσε τη νίκη του στον Θεό. Ο Acun είχε «τελειώσει» οποιαδήποτε σκέψη για μεταξύ τους συνεργασία.

Του Ντάνου, πάντως, σε καλό του βγήκε…

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr