Όχι, που δε το περιμέναμε! Έρωτας για Κωνσταντίνο Βασάλο: Με ποια γνωστή είναι ζευγάρι;
Www.true.gr

Όχι, που δε το περιμέναμε! Έρωτας για Κωνσταντίνο Βασάλο: Με ποια γνωστή είναι ζευγάρι;

Το Survivor μπορεί να τελείωσε με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο νικητές μπορούν να θεωρηθούν όλοι όσοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο παιχνίδι επιβίωσης τόσο με την προσωπικότητά τους, όσο και με την μαχητικότητά τους την οποία επέδειξαν επί τόσους μήνες.

Ανάμεσα στους παίκτες που βλέπουν τις μετοχές, αλλά και τους followers τους να εκτοξεύονται στα ύψη, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς και η προσωπική του ζωή καθώς βρέθηκε να τον διεκδικούν αρκετές γυναίκες.Την ώρα βέβαια που εκείνος διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που το θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τις δυναμικές κοπέλες που τον διεκδίκησαν στα social media, μία νέα πληροφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον σ@ξι μαχητή.

Ο bodybuilder λοιπόν, που αυτό το διάστημα συνδυάζει διακοπές και δουλειά, φέρεται να είναι ζευγάρι με μία πολύ όμορφη κοπέλα η οποία συνδέεται με το reality επιβίωσης και αυτό διότι είναι η αδερφή του πολύ καλού του φίλου και συμπαίκτη Ορέστη Τσανγκ.Η Μαρία Τσανγκ και ο Κωνσταντίνος –σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές αλλά και με θαμώνες γνωστού χώρου διασκέδασης, έχουν αναπτύξει ένα ειδύλλιο τις τελευταίες ημέρες ενώ προσπαθούν να είναι διακριτικοί σε εξόδους τους.

Μάλιστα, ο νεαρός μοιράστηκε και μία φωτογραφία πρόσφατα στο Instagram του στην οποία ποζάρει με την πανέμορφη κοπέλα. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια που κυκλοφορούν εκεί έξω. Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr