Χούτος: «Θέλω νικητής να είναι κάποιος τίμιος. Δυστυχώς ο Ντάνος… »

Ο Λάμπρος Χούτος αποκαλύπτει ποιον θέλει νικητή του Survivor και πετάει τις… σπόντες του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

-Σε ένα από τα στιγμιότυπα στο Survivor σε είδαμε να κλαις αντικρίζοντας τη φωτογραφία του γιου σου. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εσένα μέσα στο παιχνίδι;
«Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για μένα στο παιχνίδι. Πριν δω τη φωτογραφία του γιου μου, αν και μου έλειπε πάρα πολύ, δεν πίστευα πως θα κλάψω, αλλά με το που τον είδα δεν άντεξα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Παρακολουθείς το Survivor τώρα;
«Όποτε είμαι σπίτι, ναι, το παρακολουθώ»
-Έχουν ανέβει αρκετά οι εντάσεις στο παιχνίδι, θεωρείς ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με εσένα Εάν είχες παραμείνει;
«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γινόταν αν ήμουν ακόμα μέσα.»
– Ποιον βλέπεις νικητή;
«Δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα είναι νικητής, αλλά σίγουρα θα ήθελα να είναι κάποιος που θα είναι τίμιος και παράδειγμα προς όλους.»
-Θα ήθελες να μου δώσεις ένα παράδειγμα τίμιου παίκτη οπό αυτούς που έχουν παραμείνει στο Survivor;
«Η γνώμη μου είναι πως ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις δύσκολες συνθήκες μαζί, κρατώντας όμως τις αρχές του, την αξιοπρέπεια του και την ψυχραιμία του σε υψηλό επίπεδο, αλλά και προσπαθώντας παράλληλα να εξελίσσεται ώστε να προσφέρει στην ομάδα και στον εαυτό του, είτε μέσα από τα αγωνίσματα είτε μέσα από τη συμβίωση. Κοντά σε αυτά τα χαρακτηριστικά, από την ομάδα μου μόνο μπορώ να πω, είναι ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -σε αυτό το χρονικό σημείο που μιλάμε, βέβαια. Δυστυχώς, δεν μπορώ να συμπεριλάβω τον Γιώργο Αγγελόπουλο και είναι κρίμα μιας και στα αγωνίσματα ήταν ο καλύτερος, αλλά και στη συμβίωση βοηθούσε σε πολλά.»
-Στη συνολική σου πορεία στο Survivor έδειξες ένα πολύ χαμηλό προφίλ, ίσως λίγο διαφορετικό από τον έντονο χαρακτήρα που είχες μέσα στα γήπεδο. Πού οφείλεται αυτό;
«Δεν έδειξα χαμηλό προφίλ, απλά ήμουν ο εαυτός μου.»

Πηγή: