Φαβορί από το πουθενά! Ποιος παίκτης των Διασήμων έχει λάβει μόλις 1 Ψήφο αποχώρησης σε 4 Συμβούλια;
Www.true.gr

Φαβορί από το πουθενά! Ποιος παίκτης των Διασήμων έχει λάβει μόλις 1 Ψήφο αποχώρησης σε 4 Συμβούλια;

Αν ψήφιζε το τηλεοπτικό κοινό, ο συγκεκριμένος παίκτης θα απολάμβανε ήδη τα επεισόδια από τον καναπέ του…

Το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη σχηματίσει γνώμη για τους παίκτες του Survivor και σίγουρα δεν περιμένει τα συμβούλια του νησιού. Τι συμβαίνει, όμως, όταν η δική του άποψη έρχεται σε σύγκρουση με αυτή της ομάδας των εμπλεκομένων;

Το Menshouse.gr, θέλοντας να συγκρίνει τις δύο… ακραίες γνώμες –αυτή του κοινού και αυτή της ομάδας των Διασήμων- έκανε την έρευνά του.

Μετρήσαμε λοιπόν συμβούλια και ψήφους και καταλήξαμε στον παίκτη που έχει λάβει τις λιγότερες ψήφους σε όλα τα συμβούλια της ομάδας των Διασήμων.

Τόσο σε αυτά που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση, όσο και σε εκείνο της «μετακόμισης» στους Μαχητές.

Και οι αριθμοί μίλησαν.

Συνολικά, έχουν λάβει χώρα 4 συμβούλια για τους Διάσημους. Τρία αποχώρησης και ακόμα ένα, το οποίο έστειλε τον Γιάννη Σπαλιάρα στην αντίπαλη ομάδα.

Έτσι θα κατέβεις 4 Νούμερα στα Ρούχα σου μέχρι το Πάσχα! Δες ΤΩΡΑ!

Τι έδειξαν οι ψήφοι;

Το πρώτο συμπέρασμα είναι το ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας λατρεύεται εκτός Survivor, εντός όμως… τον έχουν στο περιθώριο! 13 ψήφοι είναι αυτές.

Αναλυτικά η λίστα με τους παίκτες που έχουν ψηφιστεί, από εκείνον με τις περισσότερες μέχρι αυτόν με τις λιγότερες ψήφους:Γιάννης Σπαλιάρας: 13 ψήφοι

Σόφη Πασχάλη: 7 ψήφοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: 6 ψήφοι

Μαριάννα Καλλέργη: 5 ψήφοι

Λάμπρος Χούτος: 3 ψήφοι

Στέλιος Χανταμπάκης: 3 ψήφοι

Bo: 2 ψήφοι

Ειρήνη Παπαδοπούλου: 2 ψήφοι

Λάουρα Νάργες: 2 ψήφοι

Γιώργος Χρανιώτης: 2 ψήφοιΚώστας Κοκκινάκης: 1 ψήφος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 1 ψήφος

Συνεπώς, βλέπουμε πως η Ευρυδίκη –την οποία τα social media λατρεύουν να… μισούν- ισοβαθμεί με την «ήρεμη δύναμη», Κώστα Κοκκινάκη.

Κοκκινάκης

Ψηφίστηκε, μάλιστα, από τον Bo, στο πρώτο συμβούλιο που ήταν προτεινόμενη και τελικά αποχώρησε η Μαριάννα Καλλέργη.

«Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Τυχαίο…», είχε υποστηρίξει τότε ο Bo.

Και μπορεί πολλοί να μη δίνουν σημασία στο ρεκόρ της Ευρυδίκης, όμως η δημοφιλία της μεταξύ των συμπαικτών της μπορεί να τη βοηθήσει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor.

Και εκεί αν ο νικητής δεν αναδειχτεί μόνο βάσει της ψήφου του κοινού, αλλά μετρήσουν και οι αγωνιστικές επιδόσεις των παικτών, όλα μπορούν να συμβούν. Λέτε;

via

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr