Το «Twitter»…υποκλίνεται στον Σπαλιάρα για την επική ατάκα που είπε στον μισθοφόρο

Δαιδαλώδης είναι η διαδρομή του Γιάννη Σπαλιάρα στο «Survivor»….
Στην αρχή του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής και μοντέλο φόρεσε το κόκκινο περιβραχιόνιο της ομάδας των «Διάσημων».

Στην παραλία των «κόκκινων», ο «Σπαλ» ήρθε πιο κοντά με τον Bo, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκε στην επονομαζόμενη κλίκα των «Διάσημων» και γνώριζε πολύ καλά, ότι λόγω της -όχι και τόσο καλής – επίδοσης του στα αγωνίσματα, θα έβγαινε συχνά ως υποψήφιος για αποχώρηση, όπως και έγινε. Η απήχηση όμως που έχει στους τηλεθεατές τον κράτησε στο παιχνίδι.

Κατόπιν, ο Γιάννης Σπαλιάρας μετακινήθηκε στους «Μαχητές», μετά από ψηφοφορία των «Διάσημων». Όταν φόρεσε το μπλε περιβραχιόνιο, χωρίς συναισθηματικούς ενδοιασμούς, τα έδωσε όλα για τη νέα του ομάδα. Οι πανυγηρισμοί του, ως «Μαχητής» ενόχλησαν τους πρώην φίλους του, Γιώργο Χρανιώτη, Ντάνο και Bo. Οι σχέσεις τους όμως γρήγορα αποκαταστάθηκαν γιατί όπως πολλές φορές είχαν τονίσει στην κάμερα του «Survivor», ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι «ένα μικρό παιδί».

Στην ομάδα των «Μαχητών» όμως, ο Γιάννης Σπαλιάρας ποτέ ουσιαστικά δεν ενσωματώθηκε. Απόδειξη ότι όταν κάποιος από τους «Μαχητές» κερδίζει κάποιο έπαθλο ποτέ δεν το μοιράζεται μαζί του και εκείνος κάθε φορά μένει μόνος στην παραλία να κόβει καρύδες. Επιπλέον στις τελευταίες ψηφοφορίες έχει καταψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, ειδικότερα τον Μάριο και τον Βασάλο, γεγονός που ίσως δικαιολογείται επειδή οι επιδόσεις του είναι σχετικά χαμηλές στα αγωνίσματα.

Την Κυριακή, θα προβληθεί το τελευταίο αγώνισμα του «Survivor». Οι παίκτες θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία που θα στείλει τον νικητή απευθείας στον ημικτελικό. Ο στίβος μάχης απαιτεί ισορροπία και ο τελικός στόχος είναι ένας τοίχος από τουβλάκια που οι παίκτες καλούνται να ρίξουν με τις βολές τους.

Σε ένα από τα πλάνα, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Ντάνος φαίνεται να αγκαλιάζονται λίγες ώρες πριν δώσουν την τελευταία μάχη τους, στο «Survivor». Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο μισθοφόρος ακούγεται να λέει φανερά ενοχλημένος στον Σπαλιάρα: «Αν θες κάτσε και με τον Ντάνο να του δίνεις οδηγίες όταν παίζει εναντίον μας». Τότε ο Γιάννης Σπαλιάρας του είπε την αμίμητη ατάκα: «Είναι ατομικό, δεν παίζει εναντίον μας».

Έπειτα από την προβολή του trailer, το «Twitter»…υποκλίθηκε στον Σπαλιάρα για την επική ατάκα που είπε στον μισθοφόρο.πηγη protothema.gr/