Γιώργος Χρανιώτης: Μετά το Survivor, πιο ερωτευμένος από ποτέ
Www.true.gr

Γιώργος Χρανιώτης: Μετά το Survivor, πιο ερωτευμένος από ποτέ

Αν και πέρασαν αρκετούς μήνες μακριά, καθώς ο Γιώργος Χρανιώτης συμμετείχε στο Survivor, πλέον ο ηθοποιός έχει επιστρέψει και έχει βάλει στόχο να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο, στο πλάι της συντρόφου του, Γεωργίας Αβασκαντήρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει μαζί το καλοκαίρι του, ξεκλέβοντας χρόνο από τις πρόβες προετοιμασίας ενός γεμάτου θεατρικού χειμώνα που πρόκειται να ζήσει ο αγαπητός ηθοποιός!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι μέσω κοινών γνωστών στην Τήνο, όπου έκαναν και οι δύο τις διακοπές τους και από τότε είναι αχώριστοι, παρά το μεγάλο διάστημα που πέρασαν μακριά, λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Χρανιώτη απέναντι στην παραγωγή του παιχνιδιού Survivor.Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Γιώργος έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση “Η ώρα του διαβόλου” που πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο. Η νεαρή Γεωργία, όμως, δεν άφησε μόνο το σύντροφό της και ταξίδεψε μαζί του στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να περάσουν χρόνο μαζί, όπως και έκαναν!

Πηγή top-news.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr