Το Απίστευτο ξέσπασμα της Αγιαννοπούλου στο Facebook Ξέσπασμα Πριν από λίγο: «Σε σιχάθηκα Βασάλε»

Φαίνεται πως η συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βάσαλου την ενοχλησε πολύ-και με το δίκιο της- και δεν πρόκειται να την αφήσει να περάσει έτσι.

Ακόμη πιο αιχμηρή η Βασιλική Αγιαννοπουλου επανέρχεται στη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μετά τα όσα είπε στο Nassos Blog λίγη ώρα πριν. Μαθαίνω δε πώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει μια μεγάλη συνεντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση της. Για την Βασιλική η ιστορία είναι καθαρά θέμα ήθους και όχι για να διαφημιστεί. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό όλους αυτούς τους μήνες που οι δημοσιογράφοι και εγώ την «ψήναμε» να μας τα πεί αλλά δεν το έκανε.
«Έξαλλη οχι για ένα χωρισμό λιγο με αφορά αυτο !!! Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνστανινε Βασαλε που δεν εκανα ποτε καμια δήλωση για τιποτα που είχε να κανει με τη ζωη μας κ σε προστατεψα !!

Έξαλλη γιατι με έβαλες στην ιδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες διαιωματα οταν πισω απο την πλατη μου οσο ειμαςταν μαζι μιλούσες μαζι της έξαλλη που τολμας να λες δημόσια για μενα πως εγω εκανα οτι εκανα για δημοσιότητα !!!!! Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνιδι ;;; ποιος θα σε θυμαται κανα 6μηνο 8μηνο μετα ;;;; κενεις !!! Ξεκαβαλα κ Ψαξε να μάθεις ποια ειναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!! Η ομορφιά σου δεν σε κανει ουτε παιδι με ήθος ουτε καλο παιδι χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβαλα γιατι το καλάμι σπάει εύκολα κ η πτώση θα ναι άσχημη !! Η χειρότερη ήττα γλυκιέ μου δεν ειναι πως έχασες χθες ειναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεο της κ θρησκεία της εδω και ενάμιση χρόνο κ περισσοτερο που θα εκανε τα παντα για σένα σε εχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!! Τα φιλια μου κ την αγαπη μου !!!»

Πηγη blogs.gossip-tv.gr