Τα πρώτα λόγια της Ελένης Δάρρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor! Η συγκίνηση και η Aποκάλυψη για την σχέση της με την Ειρήνη Κολιδά ...
Www.true.gr

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Δάρρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor! Η συγκίνηση και η Aποκάλυψη για την σχέση της με την Ειρήνη Κολιδά …

Η Ελένη Δάρρα η παίκτρια των «Μαχητών» από το Survivor, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση από το relaity show, ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε χθες από τον Άγιο Δομίνικο!

Η Ελένη λοιπόν, μίλησε πρώτη φορά on camera μετά την αποχώρησή της για το πώς της φάνηκε η εμπειρία αλλά και για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσής της!
Η παίκτρια των «Μαχητών», όπως βλέπαμε μέσα από τις οθόνες μας είχε δεθεί πάρα πολύ με τα κορίτσια της ομάδας της και ιδιαίτερα με την Ειρήνη Κολιδά, η οποία ήταν κι αυτή μανούλα και μοιράζονταν τις ανησυχίες τους τα βράδια, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια!

Η Ελένη λοιπόν, τόνισε πως έχει δεθεί πολύ με την Ειρήνη Κολιδά και θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί και να της το βαπτίσει η…Ειρήνη! Δημιουργεί καλές φιλίες τελικά το Survivor!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr