Συγκλονίζει το ΝΕΟ trailer του Survivor: Από αύριο τίποτα ΔΕΝ θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο...
Www.true.gr

Συγκλονίζει το ΝΕΟ trailer του Survivor: Από αύριο τίποτα ΔΕΝ θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο…

Survivor: Τα δεδομένα αλλάζουν, οι τριγμοί πληθαίνουν και η πίεση της επιβίωσης απογυμνώνει τους χαρακτήρες των παικτών!


Το «Survivor» συνεχίζεται αύριο, Κυριακή (12/03/2017) και έρχονται… μαύρα απειλητικά σύννεφα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα καιρικά φαινόμενα που κατά διαστήματα ταλαιπωρούν τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και στις σχέσεις τους.
Οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» καλούνται για μια ακόμη φορά να αγωνιστούν στον αγώνα επάθλου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την ήττα των «Διασήμων» και μάλιστα με σκορ 10-1, πολλά έχουν αλλάξει στην ψυχολογία όλων των παικτών. Από τη μία οι «Μαχητές», που φαίνονται πιο ενωμένοι, έχουν πεισμώσει και θέλουν πλέον μόνο να κερδίζουν, από την άλλη οι «Διάσημοι», φιλόδοξοι πιο πολύ από ποτέ, θέλουν να επαναφέρουν στην ομάδα τους το … σερί των νικών τους.
Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά, αφού… μαύρα απειλητικά σύννεφα εμφανίζονται στις σχέσεις των παικτών. Αν και μέχρι τώρα όλοι μιλούσαν για ομαδικότητα και ενωμένο πνεύμα, μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής όλα και όλοι αλλάζουν! Οι παίκτες αλλάζουν συμπεριφορά. Τίποτα δεν θυμίζει την συλλογικότητα που βλέπαμε στα προηγούμενα επεισόδια. Κανείς δεν ενεργεί με βάση το καλό της ομάδας, κανείς δεν συμμερίζεται τον άλλον κι όλοι μιλάνε ανοιχτά πλέον είτε για τους συμπαίκτες τους είτε για τους αντιπάλους τους.
Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr