«Στο Survivor έπαθα το ένα σοκ μετά το άλλο! Αρκετές φορές έκλαιγα!»
Www.true.gr

«Στο Survivor έπαθα το ένα σοκ μετά το άλλο! Αρκετές φορές έκλαιγα!»

«Βρέθηκα ξαφνικά να είμαι μες στη βρόμα, μες στη λάσπη, με ένα μαγιό όλη μέρα χωρίς σαπούνι, φαγητό, επικοινωνία. Δεν τα περίμενα τόσο δύσκολα».

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο Survivor μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για σένα στο Survivor;Όταν τραυματίστηκα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν υπήρχε η κατάλληλη ιατρική κάλυψη. Παράλληλα, αισθανόμουν απομονωμένος από την ομάδα και περνούσα πολύ χρόνο μόνος μου. Για την ακρίβεια, προτού αλλάξω ομάδα, ένιωθα πάρα πολύ μόνος μέσα στο παιχνίδι. Αρκετές φορές έκλαιγα.

Όταν πήγα, ακόμα δεν είχα συνέλθει από τον χαμό του πατέρα μου. Νόμιζα ότι το παιχνίδι θα με βοηθούσε, αλλά ήμουν ήδη σε ψυχολογικό σοκ. Όταν μπήκα στο Survivor, έπαθα ένα δεύτερο ψυχολογικό σοκ. Προηγουμένως είχα ένα συγκεκριμένο lifestyle. Δεν βρέθηκα από ένα χωριό σε μια παραλία. Είμαι παιδί της πόλης, το βράδυ τρώω sushi, την άλλη μέρα έχω φωτογράφιση. Αυτό είναι το lifestyle μου.

Και βρέθηκα ξαφνικά να είμαι μες στη βρόμα, μες στη λάσπη, με ένα μαγιό όλη μέρα χωρίς σαπούνι, φαγητό, επικοινωνία. Δεν τα περίμενα τόσο δύσκολα. Νόμιζα ότι θα μας ταϊζουν. Ίσως, αν ήξερα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, να μην πήγαινα. Αντί να με βοηθήσει να συνέλθω από τον χαμό του πατέρα μου, έπαθα το ένα σοκ μετά το άλλο. Ουσιαστικά άρχισα να περνάω σχετικά καλά από τότε που άλλαξα ομάδα.

Πηγή zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr