Στημένο το Survivor; 4 Φορές που μας Εξόργισαν τα «Κόλπα» της Παραγωγής!

Η ‘σφαγή’ Ντάνου – Βαλαβάνη που δεν είδαμε ποτέ. Γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός επέλεξε να μην προβάλει τις δηλώσεις Αγγελόπουλου σε βάρος της Ευρυδίκης, τις οποίες ωστόσο «διαφήμιζε» μέσω του τρέιλερ του; Το επιλεκτικό μοντάζ στα αγωνίσματα

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν για μια ακόμη φορά στο Survivor, όπου φαίνεται πως η «κοπτοραπτική» της παραγωγής στήνει και «ξεστήνει» εντάσεις και υποτιθέμενες κόντρες κατά το δοκούν. Αυτή τη φορά, μια μέρα μετά την ψηφοφορία της ομάδας των Διασήμων, φαίνεται πως «βγήκαν τα μαχαίρια» ανάμεσα στους Βαλαβάνη, Μπο από τη μία και Αγγελόπουλο, Χρανιώτη από την άλλη. Ενώ όμως το trailer του reality επιβίωσης έδειχνε τον Ντάνο να σχολιάζει αρνητικά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέροντας πως είναι εκείνη που προσφέρει λιγότερο στο νησί, αλλά και συζητήσεις των Χρανιώτη και Μπο αναφορικά με την ψηφοφορία, δεν είδαμε ποτέ τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στο επεισόδιο της Τρίτης.

 

Ενδεικτικό της διάθεσης «μυθοπλασίας» των υπευθύνων είναι και το πλάνο στο τέλος του τρέιλερ που δείχνει τον Μάριο από τους Μαχητές να πέφτει άσχημα στο έδαφος, προκαταβάλλοντας για κάποιον τραυματισμό, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει. Άλλωστε μια τέτοια πρακτική στα τρέιλερ την έχουμε δει άπειρες φορές.

Δείτε το τρέιλερ:


Αν όμως κανείς παρατηρούσε προσεκτικά το χθεσινό παιχνίδι θα έβλεπε και άλλα περίεργα που θα αποκαλούσε κανείς ως και μεταφυσικά. Στον δεύτερο αγώνα των κοριτσιών του παιχνιδιού, η Σάρα των Μαχητών έχει φτάσει στο τέλος του εμποδίου – ένα από τα πιο απαιτητικά για τη χθεσινή δοκιμασία με την σιδερένιο οδηγό – την ώρα που η Βαλαβάνη χάνει το «ανθρωπάκι» της και βρίσκεται πολύ πίσω. Το πλάνο κόβεται για να δείξει την «κερκίδα» και όταν επιστρέφει στον στίβο δείχνει Βαλαβάνη και Εσκενάζι να βγαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα από το εμπόδιο.

Επιπλέον, αφού ολοκληρωθεί το αγώνισμα με τη νίκη της Σάρας, η κάμερα δείχνει τον Μπο να λέει «με ενοχλεί που με αυτή τη διαδικασία χάνεται άλλο ένα έπαθλο» υπονοώντας προφανώς πως έγινε χρήση «πέναλτι», την οποία δεν είδαμε. Η μόνη περίπτωση πέναλτι ήταν σε άλλο αγώνα προηγουμένως με πρωταγωνιστή τον Κοκκινάκη.
Δείτε στο 32′ λεπτό:

Αμέσως μετά, το επεισόδιο δείχνει τον Κώστα Αγγελόπουλο των Μαχητών καθισμένο στην κερκίδα να ρίχνει νερό στο κεφάλι του και να σκουπίζει το πρόσωπό του με την μπλούζα του. Στο επόμενο πλάνο, όπου αγωνίζεται ο ίδιος, η μπλούζα είναι καθαρή και στεγνή.

Δείτε από το 35′ και έπειτα:


Συμπτώσεις; Ποιος ξέρει… ίσως τελικά να μην παρακολουθούμε κάποιο reality, αλλά ένα κακομονταρισμένο σίριαλ με «προδιαγεγραμμένο σενάριο».

Πηγή news247.gr