Στέλιος Χανταμπάκης: «Στο Survivor είδατε ένα σίριαλ που εγώ είχα το ρόλο του κακού»
Www.true.gr

Στέλιος Χανταμπάκης: «Στο Survivor είδατε ένα σίριαλ που εγώ είχα το ρόλο του κακού»

Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη. εκτός…»

Τις τελευταίες εβδομάδες της παραμονής του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού δημιουργήθηκε η αίσθηση πως ηγούταν μιας κλίκας που ήταν «απέναντι» από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο ίδιος, μιλά στο People και τη Σόνια Καζόνι, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις.

Έχεις δει τα αποσπάσματα από το παιχνίδι που προκάλεσαν σωρεία αρνητικών σχολίων για σένα; Από ότι κατάλαβα δεν περίμενες αυτές τις αντιδράσεις του κόσμου όταν βγήκες από το παιχνίδι.

Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο.

Θεωρείς πως φταίει το μοντάζ που σου έδωσε αυτόν το ρόλο του διπρόσωπου, του κακού;Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές που δεν έχετε δει. Εκ των υστέρων κατάλαβα, ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Αυτός όμως είναι χαρακτήρας μου. Αυθόρμητος. Φυσικά και έχω κάνει λάθη.

Τελικά τι έχει συμβεί με το φαγητό που ανταλλάξατε εκτός κανόνων; Έκανες κι ένα ποστ πως όντως έχει γίνει.Πήρα θέση μόνο σε αυτό που είπε η παραγωγή -και θα μείνω εκεί, γιατί αυτά είναι που έχει δει και ακούσει ο κόσμος. Δεν θα αναλάβω το ρόλο του κριτή και επιπλέον θεωρώ άνανδρο, να σχολιάζω εκ των υστέρων πρόσωπα και καταστάσεις. Ανέφερα απλά, πως δεν το έμαθε τώρα η παραγωγή και παραδέχτηκα, πως ενεπλάκην κι εγώ σ΄ αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: