Σπαλιάρας: Μου βγήκε σε καλό που με έδιωξαν οι Διάσημοι

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε χθες το βράδυ μαζί με τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor. Ο παίκτης βγήκε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες.

Για την εμπειρία του Survivor ο ηθοποιός και μοντέλο είπε: «Πολύ μεγάλη εμπειρία, πολύ δύσκολη… Μου έλειψε η πατρίδα, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για όλη τη στήριξη. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που έκανα όλη αυτή τη διαδρομή, είχα και προβλήματα τραυματισμών και όλα τα παιδιά που έφτασαν το αξίζουν και με το παραπάνω».

Όσο για το αν στενοχωρήθηκε που τον έδιωξαν οι Διάσημοι, είπε: «Καθόλου, μου βγήκε σε καλό. Πέρασα πολύ καλύτερα, έκανα μια πολύ μεγάλη διαδρομή, οπότε όλα καλά. Είμαστε κάποια παιδιά με έντονο χαρακτήρα και οι συνθήκες ήταν δύσκολες, οπότε πολλές φορές οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε στη συνέχεια ότι του έλειψε περισσότερο η οικογένειά του και το φαγητό και ευχαρίστησε τον κόσμο. Όσο για τις φιλίες στο παιχνίδι είπε ότι πιο πολύ είναι φίλος με τον Ντάνο και με τον Χρανιώτη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

πηγη newsbeast.gr