Ποιος παίκτης του Survivor είναι ο καλύτερος στα αγωνίσματα… 13η εβδομάδα

Σε ποια θέση βρισκόταν η Λάουρα πριν αποχωρήσει;

Ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε δημοσίως, το να κρατάς στατιστικά για τις επιδόσεις των παικτών του Survivor στα αγωνίσματα, είναι καμιά φορά πολύ πιο ενδιαφέρον κι από το ίδιο το επεισόδιο. Είσαι έτοιμος να δεις ποιος παίκτης του Survivor είναι ο καλύτερος στα αγωνίσματα μετά και την 13η εβδομάδα του παιχνιδιού; Ακολουθούν τα στατιστικά από 7 Μαΐου έως και 10 Μαΐου!
Disclaimer: Ξεκινήσαμε να καταγράφουμε τα εβδομαδιαία στατιστικά του Survivor την 3η εβδομάδα, κυρίως για να έχουμε εικόνα μεταξύ μας (κοινώς να παίζουμε τον έξυπνο στην παρέα) του ποιος είναι καλύτερος παίκτης στα αγωνίσματα. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα σάιτς, τα οποία είτε αξιοποίησαν τα στατιστικά μας φτιάχνοντας δικά τους γραφικά είτε ξεκίνησαν να καταγράφουν εξαρχής τις νίκες/ήττες των παικτών. Επειδή τα ποσοστά που βλέπετε εδώ, ενδεχομένως να έχουν μια μικρή απόκλιση σε σχέση με άλλων σάιτς, διευκρινίζουμε ότι αυτό έχει σχέση καθαρά με τον τρόπο που επιλέξαμε να προσμετράμε τις νίκες και ήττες της κάθε ομάδας. Για παράδειγμα, στα ομαδικά αγωνίσματα (π.χ. ποδόσφαιρο) θεωρούμε δίκαιο να πάρουν όλα τα μέλη που κάθε φορά παίζουν πόντο συμμετοχής, ενώ την 6η εβδομάδα δώσαμε πόντο όχι μόνο σε αυτόν που έκανε τυφλός την κούρσα, αλλά και στον οδηγό του. Δεν είμαστε δα και τίποτα στατιστικολόγοι, αλλά εξηγούμαστε για να μη θεωρήσει κάποιος ότι βγάζουμε τα στατιστικά στα κουτουρού! ?
Ποσοστό επιτυχίας στα αγωνίσματα


Ήταν η παίκτρια που αποχώρησε, ωστόσο αγωνίστηκε μέχρι το τελευταίο αγώνισμα και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχουν τα ποσοστά της.

Πλήθος συμμετοχών

(γιατί καλά τα ποσοστά επιτυχίας, αλλά για να δούμε την κατάταξη με βάση πόσες φορές έχει αγωνιστεί ο καθένας)

Διάσημοι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 141 φορές

Γιώργος Αγγελόπουλος: 129  φορές

Γιώργος Χρανιώτης: 118 φορές


Κώστας Κοκκινάκης: 86 φορές

Λάουρα Νάργιες: 81 φορές

Μπο: 80 φορές

Μαχητές

Κώστας Αναγνωστόπουλος: 138 φορές

Κωνσταντίνος Βασάλος: 132 φορές

Σάρα Εσκενάζη: 129 φορές

Μάριος Ιωαννίδης: 126 φορές

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: 95 φορές

Γιάννης Σπαλιάρας: 82 φορές
Πηγή