Πηγή Δεβετζή: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Survivor Πανόραμα-Τι συνέβη;

Κανείς δεν περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη στο σημερινό Survivor Πανόραμα. Καλεσμένη ήταν η Πηγή Δεβετζή και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου, οι οποίες μίλησαν για το Survivor, την εξέλιξή του και όσα έχουν παρατηρήσει αυτό το διάστημα.

Λίγο μετά την προβολή των πρώτων δηλώσεων της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της, η Ολυμπιονίκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Με συγκίνησε γιατί είπε ότι εκτιμάμε τα πιο απλά πράγματα όταν βρισκόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις. Μου θύμισε όταν έφευγα από την Ελλάδα και έλειπα πάρα πολλούς μήνες μακριά από την οικογένειά μου», ανέφερε χωρίς να καταφέρει να κρατηθεί και ξεκίνησε να κλαίει.

«Παίζει ρόλο μέσα από την οικογένεια, πώς μεγαλώνεις, η ανατροφή σου… Όταν λείπεις για να κάνεις αυτό που αγαπάς, είναι πάρα πολύ δύσκολο και νιώθεις μόνος σου πάρα πολλές φορές. Εκτιμάς τα λίγα πράγματα που σου έχουν δοθεί για να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς. Για αυτό συγκινήθηκα», εξήγησε η Πηγή.


Στη συνέχεια ανέφερε πως πάντα της λείπει η οικογένειά της, καθώς έχει χάσει και τον πατέρα της. «Ήταν ο άνθρωπος που με οδήγησε να φτάσω εκεί που έφτασε. Είναι πάρα πολύ σημαντική η ανατροφή που έχεις για να φτάσεις στους στόχους σου», επεσήμανε χωρίς να μπορεί να κρατηθεί.

Δείτε το απόσπασμα.

Πηγη peoplegreece.com