Ο Μάριος μιλά πρώτη φορά για τα ρατσιστικά post στο facebook! Όλη η Αλήθεια όπως ΜΟΝΟ ο Μάριος ξέρει Πραγματικά!
Www.true.gr

Ο Μάριος μιλά πρώτη φορά για τα ρατσιστικά post στο facebook! Όλη η Αλήθεια όπως ΜΟΝΟ ο Μάριος ξέρει Πραγματικά!

O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης καλεσμένος στο survivor Πανόραμα ρωτήθηκε για τα ρατσιστικά σχόλιά του για τους μετανάστες στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook και είπε:

«Χτες μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας το είδα και με λυπεί πάρα πολύ. Θέλω να σου απαντήσω γι’ αυτό και να στο ξεκαθαρίσω γιατί είναι λεπτό το θέμα. Η ανάρτηση αυτή είναι πριν από έξι με επτά χρόνια… δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα γράψει, είχε γίνει μια ιστορία για μια οικογένεια, και με είχε στεναχωρήσει πολύ, και πάνω στο θυμό και στην ένταση το έγραψα, κάτι το οποίο μετανιώνω, είμαι ένας άνθρωπος που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει κάποια πράγματα για μένα στην πορεία σαν Μάριος. Το έχω αλλάξει στην πορεία της ζωής μου, και είμαι χαρούμενος, που το άλλαξα, γιατί δεν παίζουμε ποτέ με τον πόνο των ανθρώπων.» είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Θα την κατεβάσω την ανάρτηση, αλλά τι διαφορά κάνει; Έξω μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, αν δεν σου αρέσει, μπορείς να με βρίσεις, είναι κάτι το οποίο το έγραψα… Είμαι υπερήφανος που άλλαξα την άποψή μου για αυτό το θέμα…». Δείτε τι άλλο ανέφερε για το εν λόγω θέμα!

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr