Ο Μάριος αρνήθηκε να βοηθήσει τον Σπαλιάρα και εξόργισε το διαδίκτυο: «Είσαι αντίπαλος!»

Οργή στο Twitter για την άρνηση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη να συμβουλεύσει τον Γιάννη Σπαλιάρα

Σε απόλυτο νικητή του χθεσινού αγωνίσματος για ασυλία, αναδείχθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο «τρελός Κύπριος» διατήρησε μέχρι το τέλος και τις πέντε ζωές του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ηττήθηκε από κανέναν αντίπαλο. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε μείνει με μία ζωή, όταν ζήτησε από τον πρώην συμπαίκτη του να του πει ποια τεχνική να ακολουθήσει. Εκείνος αρνήθηκε να τον βοηθήσει γιατί όπως τόνισε, ο Γιάννης Σπαλιάρας διεκδικούσε – έστω και μία ζωή – την ασυλία. Ο παρουσιαστής και μοντέλο αντί να θυμώσει, του έδωσε τα συγχαρητήρια του, γιατί όπως τόνισε, ήταν ο «καλύτερος παίκτης» του παιχνιδιού.

Ο Μάριος όμως, όχι μόνο δεν του απόκαλυψε την τεχνική του αλλά σταμάτησε να τον συμβουλεύει, γιατί όπως τόνισε, είναι «αντίπαλος» του. «Είσαι αντίπαλος. Τώρα παίζουμε ατομικό! Δεν με ενδιαφέρει!», του είπε.

Η άρνησή του να βοηθήσει τον Σπαλιάρα, εξόργισε πολλούς χρήστες του Twitter. Μάλιστα κάποιοι τον συνέκριναν με τον Ντάνο που πάντα βοηθούσε την Ευδρυδίκη, χωρίς να ενδιαφέρεται τόσο για το προσωπικό του συμφέρον.