Ο "Λυπημένος Κλόουν" είδε τους κριτές και ΔΕΝ μίλησε σε Κανέναν... Οταν όμως Ξαφνικά άνοιξε το στόμα του τους Συγκλόνισε όλους!
Www.true.gr

Ο «Λυπημένος Κλόουν» είδε τους κριτές και ΔΕΝ μίλησε σε Κανέναν… Οταν όμως Ξαφνικά άνοιξε το στόμα του τους Συγκλόνισε όλους!

Στη 12η σεζόν του NBC America’s Got Talent , το κοινό και οι κριτές ήταν λίγο μπερδεμένοι όταν ένας άντρας ντυμένος κλόουν εμφανίστηκε πίσω από την κουρτίνα.

Όλοι είχαν περίεργα βλέμματα στα πρόσωπά τους όταν ο Puddles Pity Party βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή. Έβαλε τον χαρτοφύλακά του σε ένα σκαμνί, και το φανάρι του κάτω στο πάτωμα. Στη συνέχεια, στράφηκε με θλίψη στους κριτές και το κοινό.

Όταν η κριτική επιτροπή που περιλαμβάνει τους Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B και Howie Mandel ρώτησε τον Puddles μερικές ερωτήσεις, ως μίμος δεν απάντησε με λόγια, αλλα με χειρονομίες. Τελικά, ο Puddles έδειξε με τα χερια ότι όλα ήταν καλά και άρχισε να ακούγεται μια έκδοση του «Chandelier» της Sia. Τότε ο Puddles διέκοψε το τραγούδι με τη βαθιά βαρύτονη του φωνή με μια οπερετική έκδοση αυτού του τραγουδιού.

Ακόμη και το κοινό είναι συγκλονισμένο όταν ο Puddles αρχίζει να τραγουδάει δυνατά το τραγούδι, όπως και οι κριτές. Τα δάκρυα που έτρεχαν στο πρόσωπό του, συνδυαζόταν με τη μονότονη φορεσιά του και την εκπληκτική του απόδοση. Όχι πολύ μετά από την έναρξη του τραγουδιού, το κοινό σηκώνεται όρθιο, χειροκροτώντας δυνατά όταν συνειδητοποιούν πόσο δυνατή και εντυπωσιακή φωνή πραγματικά έχει ο Puddles. Δείτε και μόνοι σας πόσο περίεργα αινιγματικός είναι ο Puddles στην εμφάνισή του στο America’s Got Talent.

Source: YouTube
Credit: sharetap.it

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr