Ο αγνώριστος Βασάλος… τα σφηνάκια, το κινητό και τα δικαιώματα!
Www.true.gr

Ο αγνώριστος Βασάλος… τα σφηνάκια, το κινητό και τα δικαιώματα!

Θα αναρωτιέστε τώρα γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με τον Βασάλο. Έλα ντέ.

Πιστέψτε με, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι του Σκαϊ δεν πίστευα ποτέ ότι το καλοκαίρι του 17 θα αφιέρωνα τόσο χρόνο σε άγνωστά παιδάκια ενός τηλεπαιχνιδιού, την στιγμή που γνωρίζω ότι η «καριέρα» τους θα έχει διάρκεια ένα τρίμηνο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση ωστόσο είναι κάτι άλλο. Και ξεπερνά τον Βασάλο. Και γι΄αυτό ασχολούμαι. Μου κάνει εντύπωση πώς ένα παιδί που πουλάει τον εαυτό του ώς personal trainer και αθλητή, καταφέρνει μεσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να γκρεμίσει την υγιή εικόνα του.

Έχει δηλαδή καμία σχέση η εικόνα παραπάνω με τις εικόνες του αθλητή Βασάλου απο το παρελθόν; Είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας αθλητής να ξενυχτάει δυο και τρείς φορές την εβδομάδα να πίνει να κερνάει σφηνάκια και να του κερνάνε επίσης… και να έχει αυτή την εικόνα στο βίντεο;Είναι ο Βασάλος που βλέπετε σητν φωτογραφία ένα αγόρι 27 μόλις ετών; Ε… δεν νομίζω. Το θέμα είναι βαθύτερο. Καταλαβαίνω την ανάγκη του να πάρει χρήματα. Να κάνει αρπαχτή. Σου λέει τώρα που γυρνάει τώρα θα τα πάρω. Αλλά έτσι; Με τον τρόπο αυτo; Aπομυθοποιώντας κάθε έννοια αθλητή; Όλα στο βωμό της δηθενιάς, της βιτρίνας, και των χρημάτων; Κωνσταντίνε δίνεις πολλά δικαιώματα. Και μάλιστα μπροστά σε κόσμο.

Κωνσταντίνε ξύπνα… Και όταν σου πέφτει το κινητό στον Βόλο να σκύβεις να το πάρεις μόνος σου… αλλά πώς να το κάνεις όταν ζαλίζεσαι; Ξύπνα… Ο κόσμος δεν σου πρόσφερε αναγνώριση για να αναλώνεσαι στα νυχτερινά στέκια και να γίνεσαι μαριονέτα επι πληρωμή… Είσαι αθλητής… δεν είσαι μαϊμου που χορεύει όταν της προσφέρουν μια καραμελίτσα…

Πηγή blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr